Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στην εικόνα που παρουσίασε ο έγκριτος δημοσιογράφος από την Κομοτηνή Σάκης Αντωνίου, σχετικά με τη φυγή των Ελλήνων προς τη Βουλγαρία προκειμένου να προμηθευτούν καύσιμα.

 

Ο κ. Αντωνίου παρουσίασε την παρακάτω φωτογραφία με το εξής σχόλιο:

 

«σκηνικό…

 

Η φωτογραφία τραβηγμένη χθες το απόγευμα στην έξοδο προς Βουλγαρία, στο συνοριακό σταθμό της Νυμφαίας στη Ροδόπη.

 

Εκατοντάδες αυτοκίνητα περιμένουν να περάσουν τα σύνορα.

 

Τα μισά εξ αυτών ελληνικά που μόλις «έπιασαν » το fuel pass ,την επιδότηση των καυσίμων δηλαδή του Μητσοτάκη και τρέχουν να την καταθέσουν στο γνωστό πρατήριο εντός της Βουλγαρίας

 

Εκεί θα γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους με ρώσικο καύσιμο που διαθέτει το συγκεκριμένο πρατήριο ,προέρχεται δηλαδή από τη χώρα στην οποία και η Ελλάδα έχει επιβάλει κυρώσεις και οι οποίες έχουν οδηγήσει ,τελικά, τα καύσιμα στα ύψη και που οδηγούν εκ νέου τον κόσμο στη Βουλγαρία κοκ.

 

Κύκλος τελείως φαύλος και αποτυχημένες πολιτικές…»

 

Ανάμεσα στους σχολιασμούς δημοσιογράφων και κατοίκων της περιοχής, ξεχωρίσαμε και την παρέμβαση του αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης της περιφέρειας ΑΜΘ Κωστή Σιμιτσή.

 

Ο κ. Σιμιτσής έγραψε:

 

«Μάλλον και αποτυχημένοι πολίτες!».

 

Ευθύνη λοιπόν και στους πολίτες, από τον αντιπεριφερειάρχη και πρώην υποψήφιο περιφερειάρχη των συγκεκριμένων πολιτών.

 

Νωρίτερα θέση στην ανάρτηση του Σάκη Αντωνίου, είχε πάρει ο δημοσιογράφος και διαχειριστής του thraki Νεα Γιάννης Τομαδάκης, σημειώνοντας:

 

«Στο μεταξύ, αν τα έπαιρναν σε κάρτα είναι τα ίδια λεφτά… Αλλά . . . Δεν φταίει μόνο η κυβέρνηση.», καθώς και ο δημοσιογράφος από την Κομοτηνή Δάμων Δαμιανός, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: Πάντως είναι πρόβλημα και για τον πολίτη. Η επιδότηση είναι για την βενζίνη και πρέπει να καταναλωθεί σε ελληνικά πρατήρια. Ειδικά όταν μπαίνει σε αυλη κάρτα συναλλαγών..».

 

Πηγή: thrakinea.gr