γράφει η

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Έναν άνδρα από τη Ρουμανία με σκούρο πολυμορφικό αυτοκίνητο αναζητά η αστυνομία στη Θάσο ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Ιουλίου προκάλεσε ζημιές σε αυτοκίνητο Ελληνίδας που ήταν σταθμευμένο σε νυχτερινό μαγαζί.

 

Η πινακίδα του οχήματος έχει δοθεί και στο Λιμενικό και γίνεται έλεγχος στα πλοία που αναχωρούν καθώς σε βάρος του εκκρεμεί μήνυση της γυναίκας με συγκεκριμένες κατηγορίες και η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες.

 

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα όλα συνέβησαν όταν ο Ρουμάνος προσπάθησε να φύγει τα ξημερώματα επιχείρησε να φύγει από το καφέ – μπαρ όπου διασκέδαζε με την παρέα του στον Λιμένα.

 

Το όχημα της γυναίκας ήταν σταθμευμένο με τέτοιο τρόπο που ο άνδρας δυσκολεύτηκε να βγει αν και στο σημείο υπήρχε παρκαδόρος που τον βοήθησε να απεγκλωβίσει το όχημα του χωρίς πρόβλημα.

 

Ο άνδρας ωστόσο θύμωσε λόγω των ελιγμών που αναγκάστηκε να κάνει. Κατέβηκε από το όχημα και άρχισε να το σπάει στην κυριολεξία όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε μπροστά στα μάτια του παρκαδόρου που κοιτούσε αποσβολωμένος τον έξαλλο τουρίστα.

 

Όταν λίγο αργότερα η γυναίκα πήγε να πάρει το όχημά της είδε το τζάμι διαλυμένο. Ενημερώθηκε για το τι έγινε για κακή της τύχη καθώς και η ίδια έκανε τουρισμό στο νησί. «Ήρθα στη Θάσο δυο μέρες να ξεκουραστώ κι έπεσα θύμα βανδαλισμού», λέει η ίδια.

 

Ο άνδρας από τη Ρουμανία αναζητείται παντού στο νησί «θέλω να μάθουν αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται από μια άλλη χώρα για διακοπές στη Θάσο ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι νομίζουν. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Δεν γίνεται να κάνεις ό,τι θέλεις επειδή θύμωσες», αναφέρει επίσης η γυναίκα.