Σε συνέχεια προηγούμενων συναντήσεων για την εποπτεία της εκλογικής διαδικασίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την πόλη της Καρδίτσας.

Παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ του Νομού Καρδίτσας, στα γραφεία της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας, όπου τον υποδέχθηκαν η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σοφία Τόλια μαζί με τους υποψήφιους Βουλευτές του Νομού Καρδίτσας Κώστα Τσιάρα, Ασημίνα Σκόνδρα, Σπύρο Ταλιαδούρο, Ορέστη Ψαχούλα και Σωτήρη Κουλοκτσή.

Ακολούθησαν συναντήσεις, με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Καρδίτσας Βάιο Μπάτρα, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καρδίτσας Ιωάννη Πετεινάρα και τους εκπροσώπους της ΔΑΚΕ Εκπαιδευτικών Νίκο Καραγιάννη, Αγγελική Σφήκα, Στέφανο Θεολόγη και Δημήτρη Τοζιόπουλο.

Στη Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά στα γραφεία της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, παραβρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Σοφάδων Αθανάσιος Σκάρλος και η Πρόεδρος της Τ.Ο. Σοφάδων Έλενα Μπακοπούλου.

Η επίσκεψη του Νίκου Παναγιωτόπουλου στην Καρδίτσα, ολοκληρώθηκε με τη συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκο στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.