Νέα καταγγελία σε βάρος νηπιαγωγού για ασέλγεια σε ανήλικα σε παιδικό σταθμό της Καβάλας. Πρόκειται για την τέταρτη καταγγελία που αφορά την ίδια νηπιαγωγό.

 

«Υποβλήθηκε μήνυση από γονείς ανήλικης σε βάρος της συγκεκριμένης νηπιαγωγού. Αυτό που καταγγέλλεται είναι κακουργηματικές πράξεις που αφορούν ασελγείς πράξεις εις βάρος της ανήλικης», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρυσόστομος Βελάκης.

 

Άλλες τρεις καταγγελίες

 

«Πριν να φτάσουμε στη σημερινή καταγγελία η οποία είναι απόλυτα στοιχειοθετημένη, προηγήθηκαν άλλες τρεις καταγγελίες, δύο αγοριών και ενός κοριτσιού», λέει ο κ. Βελάκης.

 

«Από τα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά καταγγέλθηκε, ότι η καταγγελλόμενη νηπιαγωγός φωτογράφιζε αυτές τις πράξεις της ώρες που τις τελούσε. Όταν αυτό λέγεται από ανήλικα παιδιά και καταγγέλλεται ότι γίνεται και στα δύο φύλα, εάν αποδειχθεί αληθές κάπου αλλού παραπέμπει. Όταν τελείς κάποιες πράξεις και τις φωτογραφίζεις, αμέσως σκέφτεσαι την έννοια του κέρδους ή του οφέλους. Και αυτό ζητούμε να διερευνηθεί με την υποβληθείσα μήνυση», συμπληρώνει.

 

«Το μικρός μας μυστικό»

 

Η φράση «αυτό είναι το μικρό μας μυστικό», ήταν αυτή που χρησιμοποιούσε η νηπιαγωγός, σύμφωνα με τον δικηγόρο, κατά την διάρκεια των πράξεων της, θέλοντας έτσι να αποτρέψει τους ανήλικους να αποκαλύψουν την πράξη στους γονείς τους.

 

Ακούστε όσα δήλωσε στο center ο δικηγόρος Χρυσόστομος Βελάκης: