Ο Πασχάλης τραγούδησε στη γενέτειρα του, το Δοξάτο Δράμας, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στο κοινό.

 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Πασχάλης Αρβανιτίδης και η ορχήστρα του, βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου στο Δοξάτο σε μία συναυλία του Δήμου με την ευγενική στήριξη της Raycap και προσωπικά του κ. Αποστολίδη.

 

Παρά την αστάθεια του καιρού και με μικρή καθυστέρηση στην έναρξη, ο χώρος γέμισε από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής για να θυμηθούν τις όμορφες στιγμές της νιώτης τους μέσα από τα διαχρονικά τραγούδια του συντοπίτη τους.

 

Στη σκηνή πρώτος ανέβηκε ο δήμαρχος Θέμης Ζεκερίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Πασχάλη για την παρουσία του στο Δοξάτο και ευχήθηκε καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους, ενώ δε δίστασε να χορέψει ακούγοντας τα διαχρονικά τραγούδια του καλλιτέχνη.

 

Στη συνέχεια, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και επικεφαλής της Παράταξης "Συνεργάζομαι" Κυριακή Παπαζώτου, μαζί με τον Πασχάλη βγήκαν στη σκηνή και ευχαριστώντας πρωτίστως την εταιρεία Raycap και τον κ. Αποστολίδη.

 

Έκπληξη για τον Πασχάλη η παρουσία εκπροσώπων συλλόγων, όπως η πρόεδρος Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δοξάτου, Μαρία Ζαφειρόπουλου και η Χρύσα Γαλανίδου από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δοξάτου όπου του προσέφεραν αναμνηστικά δώρα.

 

Ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα μέχρι αργά το βράδυ, σκορπώντας χαρά, κέφι και κάθε άλλο συναίσθημα ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο τη βραδιά.

 

πηγή: ergasia-press.gr