Αβέβαιο παραμένει αν θα λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά ο παιδικός σταθμός του Αγίου Λουκά.

 

«Σε συνάντηση που είχαμε με τον δήμαρχο Καβάλας, ο κ. Μουριάδης δεσμεύτηκε ότι εάν τα παιδιά που εγγραφούν στον παιδικό είναι 35-40 τότε ο παιδικός σταθμός θα παραμείνει ανοιχτός», λέει στον KavalaNews 102.8 η κ. Ανθή Παπαδοπούλου, γονέας που στέλνει το παιδί της στον εν λόγω παιδικό σταθμό.

 

Αυτό που σημειώνει η κ. Παπαδοπούλου,είναι ότι: «γνωρίζουμε ότι οι εγγραφές έχουν πλησιάσει και ίσως να έχουν ξεπεράσει τις 35, οπότε περιμένουμε ο Καβάλας να τηρήσει τη δέσμευσή του και να κρατήσει ανοιχτό τον παιδικό».

 

«Μας προξενεί ιδιαίτερη ανησυχία ότι η προθεσμία των εγγραφών έχει λήξει από τις 31 Μαΐου και δεν έχουμε δει ακόμη ούτε από τον Δήμαρχο ούτε από τον Πρόεδρο του νομικού προσώπου να ανακαλούν την απόφαση για κλείσιμο του παιδικού σταθμού», επισημαίνει.

 

«Από τις τελευταίες δηλώσεις και του δημάρχου και του προέδρου του νομικού προσώπου των παιδικών σταθμών δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν θα τηρήσουν τη δέσμευσή τους ή όχι. Να σεβαστούν την αγωνία μας να προγραμματίσουμε τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας και την ανάγκη να δώσουμε στα παιδιά μας την καλύτερη φροντίδα», λέει η κ. Παπαδοπούλου.

 

Ακούστε όσα είπε στον KavalaNews 102.8: