Σοκ προκάλεσε στη Θάσο, το τροχαίο ατύχημα ενός 24χρονου ο οποίος κινδύνευσε με ακρωτηριασμού του αριστερού του ποδιού μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του.

 

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου το Α.Τ. Λιμένα Θάσου ειδοποιήθηκε για σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Ραχωνίου - Λιμένα, στην περιοχή «Νυστέρι».

 

Εκεί διαπιστώθηκε ότι, ο 24χρονος οδηγώντας μοτοσυκλέτα, τύπου Harley, έφυγε από τη λωρίδα του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στη προστατευτική μπάρα του αντίθετου ρεύματος. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr, ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πρίνου, όπου η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή αφού ο νεαρός κινδύνευε να χάσει το αριστερό του πόδι. Αμέσως αποφασίστηκε να διακομισθεί με πλοίο στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. 

 

Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι, μετά από χειρουργείο που διήρκησε δέκα ώρες, από τις 9 το βράδι ως τις 7 το πρωί, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το πόδι του.  Πάντως η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη, καθώς ο 24χρονος φέρει τραύματα στην κοιλιακή χώρα αλλά και σε αλλά μέρη του σώματός του.