Την πίκρα του εκφράζει ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος για την κακία, όπως μεταξύ άλλων λέει, που βγάζουν κάποιοι «για την αποτελεσματικότητα και την διεθνή αναγνώριση του “Χαμόγελου”». 

 

Όπως λέει ο κ. Γιαννόπουλος, μπόρεσε και ξεπέρασε τον καρκίνο αλλά όχι την κακία κάποιων. 

 

«Δεν μπορούν να δεχθούν, την διαύγεια και καθαρότητα λειτουργίας, του «Χαμόγελου» τα 27 χρόνια λειτουργίας του, από τότε που ο γιος μου ο Ανδρέας έγραψε στο ημερολόγιο του, την τελευταία του επιθυμία», επισημαίνει ο Κώστας Γιαννόπουλος. 

 

Αναλυτικά όσα λέει σε ανάρτηση του ο κ. Γιαννόπουλος: 

 

«Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που έμαθα ότι έχω καρκίνο και θα πρέπει να μπω στο χειρουργείο

 

Τον ξεπέρασα τον καρκίνο, με την βοήθεια των σημαντικών γιατρών μου, αλλά και την χαλύβδινη θέληση επιβίωσης. 

 

Αυτό που δεν μπορώ όμως να ξεπεράσω είναι η κακία που βγάζουν κάποιοι (ευτυχώς λίγοι) χωρίς λόγο, αυτοί που δεν μπορούν να δεχθούν την αποτελεσματικότητα, την διαύγεια και καθαρότητα λειτουργίας, την αγάπη του κόσμου και την διεθνή αναγνώριση του «Χαμόγελου» τα 27 χρόνια λειτουργίας του, από τότε που ο γιος μου ο Ανδρέας έγραψε στο ημερολόγιο του, την τελευταία του επιθυμία

 

Συνεχίζω. Συνεχίζουμε. Συμπιέζοντας το 48ωρο σε 24 ώρες κάθε ημέρα, γιατί τα προβλήματα σε βάρος των παιδιών έχουν αυξηθεί δραματικά». 

 

Ο Κώστας Γιαννόπουλος κατάφερε, μετά από 6 μήνες με 12 χημειοθεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε μετά την επέμβαση αφαίρεσης κακοήθειας στο παχύ έντερο, να βγει δυνατός, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο.