Μια εβδομάδα μετά τον Ευρωπαϊκό της τίτλο στην Ολλανδία η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια Ελένη Χατζηαβραάμ στέφθηκε και Πρωταθλήτρια στα διπλά του 1ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος τένις» κατ. Ε1 για κορίτσια U14  που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κατακτώντας την 1η θέση με συμπαίκτρια την Χανιώτισσα Μυρτώ Πρωιμάκη!

 

Η Καβαλιώτισσα αθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του Karaproimos coaching team μαζί με την συμπαίκτριά της κατάφεραν να φτάσουν στην κορυφή κερδίζοντας στον 1ο γύρο το δίδυμο Δημητριάδη-Τσουγκά (6-1,6-1) στο 2ο γύρο τις Μπεχλιβανίδου-Αντωνιουδάκη (6-2,6-3). 

 

Στα ημιτελικά τις Παρασκευοπούλου-Νούτσου (6-3,6-0) και στον τελικό τις Γεροστάθη-Παπαδιονυσίου (6-1, 7-6(3)...πολύ καλή η πορεία της Ελένης και στα μονά όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά και τις καλύτερες 8 αθλήτριες πραγματοποιώντας εξαιρετικούς αγώνες χάνοντας την είσοδό της στην τετράδα σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

 

Στο ίδιο πρωτάθλημα και στην μεγαλύτερη και πιο ανταγωνιστική κατηγορία αυτή των Α16 διακρίθηκε και ο Νικόλας Χατζηαβραάμ φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά και την 3η θέση στα διπλά με συμπαίκτη τον Καλαιτζή Βίκτωρ από τη θεσσαλονίκη.

 

Τα αγόρια για να φτάσουν στο βάθρο των μεταλλίων ξεπέρασαν στον 1ο γύρο το πολύ καλό ζευγάρι  Κουτσογιάννη- Καταπόδη  (7-5,6-7(4), 10-6, στον 2ο γύρο τους Ζαρειφόπουλο-Βισβίκη (6-1, 6-1) για να τους σταματήσουν στα ημιτελικά το πολύ καλό και δουλεμένο, χρόνια μαζί ζευγάρι των Πουρναρόπουλου-Αυγέρη με σκορ (6-0,6-3)..Στα μονά ο αθλητής του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας έφτασε μέχρι το 2ο γύρο και τη φάση των 16 παίζοντας εξαιρετικά, χάνοντας την είσοδο του στην 8άδα σε ένα πολύ κλειστό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ (6-4, 7-6(5). 

 

Ο Α.Ο.Α. Πρωταθλητών που απαρτίζεται από προπονητές - γυμναστές, "Πρωταθλητές & Πανελληνιονίκες"  και οι ίδιοι στις κατηγορίες τους ως παίκτες, δουλεύοντας μεθοδικά ως προπονητές δείχνουν να γνωρίζουν το πως "δημιουργείται" ένας "Πρωταθλητής" αφού εδώ και αρκετά χρόνια αθλητές-τριες από την πόλη μας που ξεκίνησαν σε αυτόν βρέθηκαν πολύ γρήγορα ψηλά στην Πανελλήνια κατάταξη με ανάλογες επιτυχίες.

 

«Να ευχηθούμε στον Νικόλα και την Ελένη υγεία, να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία με ανάλογες και μεγαλύτερες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη βάζοντας για τα καλά στον τενιστικό χάρτη του κόσμου την πόλη μας», λένε οι άνθρωποι της ομάδας.

 

(δελτίο Τύπου)