Τα βραβεία του καλύτερου χειροποίητου κρουασάν βουτύρου «ήρθαν» στην Καβάλα

 

Τα Platinum & Gold βραβεία παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου απο την Χρυσούπολη Γιάννης Δρόσος από την Καβάλα στα Bakery Awards της Αθήνας. 

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτά τα βραβεία σε κάτι που τόσο πολύ αγαπώ», δηλώνει ο ίδιος. 

 

«Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ. Η καθημερινή προσπάθεια για να ξεχωρίσουμε και να διακριθούμε γίνεται για τον πελάτη πάνω απ’ όλα για να του προσφέρουμε αυτό που του αξίζει», είπε ο κ. Δρόσος όταν παρέλαβε το βραβείο. 

 

Η εταιρία εδώ και 33 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα της αρτοποιίας. 

 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: