Στην Καβάλα θα βρεθεί την Πέμπτη 10/2 ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη, Αριστείδης Καμπανός. Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος θα δώσει το «παρών» στον φιλικό αγώνα μεταξύ Καβάλας - Δράμας, (δες ΕΔΩ). 

 

«Αύριο θα παραβρεθώ στον αγώνα που θα γίνει στη μνήμη του γιου μου. Θέλω να κάνω πράξη αυτό που είπα, δεν θέλω να μείνουμε στα λόγια. Θα πάω στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, καθώς οι φίλαθλοι των δύο ομάδων -της Καβάλας και της Δράμας- θα ενωθούν και εμείς θα είμαστε εκεί», ανάφερε χαρακτηριστικά.

 

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η θυσία του Άλκη δεν πήγε χαμένη, μας αγαλλιάζει η αγάπη του κόσμου. Κάτι επιτέλους να αλλάξει, να μην υπάρχει οπαδική βία, να μη χάνονται άδικα ψυχές», υπογράμμισε, από την πλευρά του, ο θείος του 19χρονου, Γιάννης Σιρέτης, ο οποίος θα συνοδεύσει τον κ. Καμπανό, αύριο, στον φιλικό αγώνα, στην Καβάλα.

 

«Θέλουμε να μην υπάρχουν άλλα θύματα, το ποδόσφαιρο να είναι χαρά και όχι λύπη. Πρέπει να μιλάμε με τα παιδιά μας. Ήμασταν συνέχεια μαζί με τον Άλκη και τα βάζω με τον εαυτό μου, που δεν του είπα "πρόσεχε"».

 

Στο δωμάτιο του Άλκη τα αφιερώματα από το σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή

 

Ο ίδιος, θέλοντας να τιμήσει όλο αυτόν τον κόσμο που στέκεται δίπλα στην οικογένειά του, τόνισε: 

 

«Άνοιξα με μεγάλη συγκίνηση όλα αυτά τα δέματα, που έφτασαν στο σπίτι μας. Υπάρχουν φανέλες όλων των ομάδων και του ΠΑΟΚ, που ήδη βρίσκονται στο δωμάτιο του γιου μου. Θερμή παράκληση, όμως, να σταματήσει ο κόσμος να στέλνει όλα αυτά τα αφιερώματα, διότι δεν μπορούν να χωρέσουν στο δωμάτιο του Άλκη κι εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αναγκαστώ να απορρίψω κάποια από αυτά. Σας ευχαριστώ όλους».

 

Τα αφιερώματα στη μνήμη του 19χρονου Άλκη συγκεντρώθηκαν από το σημείο, όπου άφησε την τελευταία του πνοή, και παραδόθηκαν στην οικογένεια με πρωτοβουλία του Αθλητικού Συλλόγου του ΑΡΗ, ενώ ο θείος του ήταν αυτός που τα μετέφερε στο σπίτι της οικογένειας, στη Βέροια.

 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ