Η RE/MAX Choice είναι η ισχυρή κτηματομεσιτική εταιρία του Ομίλου Κουρτίδη, που θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ελληνικούς ομίλους εταιρειών στον κλάδο του Real Estate, των κατασκευών, των επενδύσεων και του τουρισμού.

 

Ιδρύθηκε το 2012 και σύντομα έφτασε στην κορυφή με βασικό της όραμα την παροχή υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών.

 

Έχει σε αποκλειστική διαχείριση περισσότερα από 2.000 ακίνητα, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί και κάθε ζήτηση ή προσφορά σε οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο της Ελλάδας.

 

Διαθέτει ένα δίκτυο 6 γραφείων σε Παραλία Οφρυνίου, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Ν. Ηρακλείτσα και Θάσο. 

 

Η ομάδα της RE/MAX Choice στη Θάσο λοιπόν μεγαλώνει!

 

Στη RE/MAX Choice, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού της και εκεί οφείλεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας της.

 

Είναι μια εταιρεία στην οποία η δημιουργία ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος, καθώς επίσης και η συνεχής εξέλιξη των συνεργατών της, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εξειδικευμένων σεμιναρίων, είναι πάντα προτεραιότητα.

 

Εάν θέλετε και εσείς να εργαστείτε ως σύμβουλος ακινήτων για την κτηματομεσιτική εταιρεία-ηγέτη του Real Estate στη Βόρειο Ελλάδα, στείλτε το βιογραφικό σας στο [email protected]!

 

Το νέο σας ταξίδι προς την επιτυχία ξεκινάει εδώ…