Το παρεκκλήσι της «Αγίας Μαρίνας» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας έχει γίνει διάσημο για ρομαντικούς γάμους και παραμυθένιες βαφτίσεις. 

 

Γάμος – παραμύθι σα να βρίσκεστε στις Κυκλάδες, μόλις μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη! Το παρεκκλήσι της «Αγίας Μαρίνας» στη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας με την απαράμιλλη ομορφιά του έχει αποκτήσει πανελλαδική και διεθνή φήμη, κάνοντας το μυστήριο αλλά και τη δεξίωση του γάμου και της βάφτισης μία ακόμη πιο αξέχαστη εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

 

Φέτος ήδη ετοιμάζεται να υποδεχτεί πάνω από 100 μυστήρια από κάθε γωνιά της χώρας καθώς και από δεκάδες χώρες του εξωτερικού, μέσα σε ένα καταπράσινο ειδυλλιακό τοπίο, δίπλα στα καταγάλανα νερά του Β. Αιγαίου. Το παρεκκλήσι της Αγίας Μαρίνας είναι Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ολόλευκο με γαλάζιο τρούλο, πλακόστρωτο με λευκό αρμό και λευκό νησιώτικο κάγκελο με γαλάζια κουπαστή.

 

Το μπαλκόνι με μια μοναδική θέα χαρακτηρισμένο ως αξιοθέατο όλης της περιοχής, θα μαγέψει τόσο εσάς όσο και τους καλεσμένους σας και θα μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη σας. Ένας ξεχωριστός χώρος που βοηθάει να δημιουργηθούν ωραίες φωτογραφίες πριν και μετά το Μυστήριο, αλλά ακόμη και να χρησιμοποιηθεί για τη δεξίωση και τους καλεσμένους σας.

 

Αυτό που κάνει το Γάμο ή τη Βάπτιση να ξεχωρίζουν είναι ότι όλοι οι καλεσμένοι παρακολουθούν το Μυστήριο από τον εξωτερικό χώρο, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο με θέα τη θάλασσα που θαυμάζει ο/η κάθε επισκέπτης/τρια. Η άφιξη της νύφης με σκάφος από τη θάλασσα, η άφιξη ζευγαριού με άμαξα, οι συναντήσεις οικογενειών από διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς, τα λαμπερά πυροτεχνήματα είναι κάποιες από τις ιδιαιτερότητες που έχουν επιλέξει νεόνυμφοι. 

 

Η Νέα Ηρακλείτσα του Δήμου Παγγαίου, ένα γραφικό ψαροχώρι, έγινε ευρέως γνωστή τα τελευταία καλοκαίρια από την επισκεψιμότητα ανθρώπων που είτε αγνοούσαν είτε επέλεγαν διαφορετικούς προορισμούς για την τέλεση των Μυστηρίων τους. Με καλεσμένους που ξεπέρασαν τους 50.000 τα τελευταία 3 καλοκαίρια, τα Σαββατοκύριακα δε θυμίζουν σε τίποτε τα προηγούμενα χρόνια. 

 

Όπως αναφέρει ο εκκλησιαστικός επίτροπος, κ. Λάζαρος Μαυρίδης: «Είναι τιμή τόσο για τον Ιερέα όσο και για μένα προσωπικά ως παλαιότερου εκκλησιαστικού επιτρόπου όλο αυτό το εγχείρημα που σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε με πολύ κόπο και ιδρώτα, δίνοντας χαρά σε πολύ κόσμο και ακούγοντας μόνο θετικές κριτικές από τα ζευγάρια και τους καλεσμένους».

 

Για εσάς που ονειρεύεστε ένα ρομαντικό γάμο ή μια παραμυθένια βάπτιση σε ένα γραφικό Κυκλαδίτικο παρεκκλήσι που δεν υστερεί σε τίποτα από παρόμοια κυκλαδίτικα παρεκκλήσια, δίπλα στη θάλασσα, με μπαλκόνι πιάτο στο πέλαγος, μέσα σε ένα πευκόφυτο περιβάλλον, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη Νέα Ηρακλείτσα και να θαυμάσετε από κοντά τη συγκεκριμένη τοποθεσία που θα σας αποζημιώσει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον εκκλησιαστικό επίτροπο κ. Λάζαρο Μαυρίδη καθώς και στα social media όπου θα βρείτε ιδέες και για το δικό σας Μυστήριο.

 

Facebook: AgiaMarinaNeasIraklitsas

 

Instagram: agiamarinaneasiraklitsas

 

Πηγή: typosthess.gr