Στην Καβάλα, άνοιξε η αυλαία των διεθνών αγώνων Κολύμβησης «Απόστολος Παύλος» που διοργανώνει ο ΟΘΑ Καβάλας και οι επιδόσεις τους «μετρούν» για όρια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της φετινής περιόδου.

 

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ

 

Η τρίτη μέρα των αγώνων σε απευθείας μετάδοση: 

 

 

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, οι Αντιδημάρχοι Αθλητισμού και Οικονομικών Υπηρεσιών, Κώστας Βακιρτζής και Γιάννης Προμούσας αντίστοιχα και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Κωνσταντίνος Πεφάνης, απένειμαν το Σάββατο 29 Ιανουαρίου μετάλλια και διπλώματα στους τρεις πρώτους νικητές-τριες των απογευματινών τελικών της τρίτης αγωνιστικής ενότητας της Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης "Απόστολος Παύλος 2022", η οποία διεξάγεται στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας.

 

Στη τελετή απονομής μεταλλίων και διπλωμάτων, η Κ.Ο.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της, Λεωνίδα Αθανασιάδη και την Τεχνική Σύμβουλο, Κατερίνα Καραγιάννη.

 

Οι 4οι Αγώνες Αγωνιστικών Κατηγοριών "Απόστολος Παύλος 2022" είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Καβάλας και του ΟΘΑΚ, τελούν υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. και διεξάγονται με τους όρους της FINA. 

 

 Οι χρόνοι που θα επιτευχθούν, θα ληφθούν υπ’ όψη για την συμμετοχή των κολυμβητών-τριών για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, για το Παγκόσμιο και Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Έφηβων – Νεανίδων καθώς και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. 

 

Οι αγώνες διεξάγονται σύμφωνα με τις οδηγίες της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με τον COVID-19.