Την ώρα που ανάκριση και έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, δύο κοπέλες που παρευρέθηκαν στη σουίτα του ξενοδοχείου αποκαλύπτουν όσα είδαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. 

 

«Φως» στις συνθήκες του πάρτι που διοργανώθηκε στην προεδρική σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης ρίχνουν οι μαρτυρίες δύο νεαρών γυναικών. 

 

Οι κοπέλες, 22 και 24 ετών, βρέθηκαν στη σουίτα με αριθμό 401 και περιγράφουν το κλίμα, τα πρόσωπα που συμμετείχαν, την απουσία της καταγγέλλουσας και την αποχώρηση του ατόμου που τις προσκάλεσε.

 

Οι δυο νεαρές κοπέλες δίνουν πληροφορίες για όσα συνέβησαν στις 31/12/2021, την ώρα που οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. 

 

Χωρίς έλεγχο η είσοδος στο ξενοδοχείο

 

Απάντηση στο ερώτημα που αιωρείται για τον τρόπο που πέρασαν δεκάδες άτομα την πόρτα του ξενοδοχείου, ενώ υπάρχουν περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού, δίνει η 24χρονη που μιλά στη «ΜτΚ». «Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος. Δεν έλεγξε κανείς τα πιστοποιητικά μας αλλά ούτε μας ρώτησαν από την ρεσεψιόν σε ποιο δωμάτιο πάμε. Απλά μπήκαμε και ανεβήκαμε στη σουίτα» καταγγέλλει.

 

Ο ίδιος... κρίκος

 

Όπως αναφέρουν αποκλειστικά στη «ΜτΚ» η 22χρονη και η 24χρονη, στο πάρτι τις κάλεσε το ίδιο πρόσωπο που κάλεσε και την Γεωργία Μπίκα. «Ήμασταν για ρεβεγιόν σε ένα σπίτι και μετά την αλλαγή του χρόνου μάς έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. για να πάμε στο πάρτι. Εμείς αργήσαμε να πάμε στο ξενοδοχείο. Φτάσαμε περίπου στις 3 τα ξημερώματα» αναφέρουν οι δύο νεαρές κοπέλες. «Μας υποδέχθηκε ο Μ.Π. Δεν ξέραμε ποιους θα συναντήσουμε και τι θα δούμε. Όταν μπήκα στο δωμάτιο, αναγνώρισα έναν γνωστό από τη Θεσσαλονίκη και έναν από την Αθήνα. Όλους τους άλλους δεν τους ήξερα. Ήταν περίπου 10 κοπέλες που κοιτιόντουσαν μεταξύ τους και 7 αγόρια, αν θυμάμαι καλά, που δεν ακούσαμε ούτε τη φωνή τους. Δεν μας είπαν ούτε ‘καλή χρόνια’. Απόρησα πραγματικά για τον λόγο που μας κάλεσαν» λέει η 24χρονη.

 

Το ίδιο κλίμα επιβεβαιώνει και η 22χρονη. «Δεν μιλούσε κανείς. Απλά καθόμασταν και είπα στη φίλη μου να μην καθίσουμε πολύ. Κάποια στιγμή, κάποια κορίτσια άρχισαν να τραγουδούν καραόκε αλλά εμείς δεν συμμετείχαμε».

 

Οι υποψίες για ναρκωτικά

 

Η 22χρονη αποκαλύπτει τις επιφυλάξεις που είχε για το συγκεκριμένο πάρτι, καθώς υποψιάστηκε ότι μπορεί να υπάρχουν σε κοινή θέα διάφορες ουσίες. «Πίστευα θα πάμε και θα είναι γεμάτα ναρκωτικά τα τραπέζια» αναφέρει. «Το κλίμα ήταν περίεργο και αυτό είναι αλήθεια πως με παραξένευσε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάρει κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θεά» επισημαίνει.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ