Συννεφιές, τοπικές ομίχλες και περιορισμένη ορατότητα σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.  Από το βράδυ του Σαββάτου ο καιρός θα είναι άστατος σε όλη τη ΒΔ Ελλάδα θα ξεκινήσουν κάποιες τοπικές μπόρες με κάποιες τοπικές καταιγίδες.

 

 

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν ΝΑ 3-4 μποφόρ και τοπικά έως 5, ενώ στην Ανατολική Ελλάδα θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι εντάσεως 3 με 4 μποφόρ και στο Θρακικό Πέλαγος 4 με 5 μποφόρ.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί το πρωί στα Βόρεια της χώρας (από το Νευροκόπι έως και τα ορεινά τμήματα της Δυτικής Μακεδονίας) από 2 έως -3 βαθμούς, από 0 με +1 στις υπόλοιπες περιοχές αλλά και στα πεδινά της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας και της Θράκης θα κατρακυλήσει ο υδράργυρος νωρίς το πρωί του Σαββάτου στους +2 με +3 βαθμούς.

 

Στο Αιγαίο η θερμοκρασία δεν θα πέσει κάτω από τους 11 βαθμούς, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα έχουμε 20άρια στη Δυτική Ελλάδα εξαιτίας του νοτιά. 22 με 23 βαθμούς στις νότιες με ΝΑ νησιωτικές περιοχές της χώρας και στην υπόλοιπη χώρα δεν θα ξεπεαράσει τους 17 βαθμούς η θερμοκρασία.

 

Στην Αττική αναμένονται τοπικές συννεφιές αλλά αρκετά διαστήματα με ηλιοφάνεια και τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 18 βαθμούς.