Η Φωτεινή Δάρρα και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα εμφανιστούν το προσεχές Σάββατο 27 Ιουνίου στην Καβάλα, σε μία συναυλία στο Φρούριο υπό τον τίτλο «Στο φως των αστεριών».

Η συναυλία αρχίζει στις 21:30. Γενική είσοδος 8 ευρώ, μειωμένο εισιτήριο 5 ευρώ. Η προπώληση άρχισε στο πολιτιστικό κέντρο «Πυθαγόρας».  Πληροφορίες: 2510240983 και 2510240973.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τα Ελευθέρια Καβάλας 2015 – Γιορτές Αποστόλου Παύλου.

 

Δυο καλλιτέχνες που αγαπά πολύ το κοινό, μοιράζονται τη σκηνή με τα τραγούδια τους καθώς και τραγούδια από την παγκόσμια μουσική σκηνή με τη δική τους καλλιτεχνική ματιά. Δύο καλλιτέχνες που όπου βρεθούν αφήνουν τις καλύτερες αναμνήσεις.
Μούσα του Δημήτρη Παπαδημητρίου και σύγχρονη μούσα του Μίκη Θεοδωράκη, δισκογραφική ερμηνεύτρια του Νίκου Μαμαγκάκη και του Μίμη Πλέσσα. Έχει συνεργαστεί επί σκηνής με μερικούς από τους σπουδαιότερους δημιουργούς και ερμηνευτές κερδίζοντας την αγάπη και το σεβασμό του κόσμου. Αναγνωρισμένη δημόσια από την Τζένη Βάνου ως η συνεχίστρια της, η Φωτεινή Δάρρα παρουσιάζει ένα ρεσιτάλ από όλο το φάσμα των σπάνιων φωνητικών δυνατοτήτων της. Ένα πλούσιο και εξαιρετικών φωνητικών και ερμηνευτικών απαιτήσεων πρόγραμμα, που καταλήγει σε ένα συμμετοχικό γλέντι με το κοινό.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου με 15 διεθνή και ελληνικά βραβεία μουσικής έχει χαρακτηριστεί ως ένας επάξιος συνεχιστής της μελοποιήσει τους μεγάλους μας έλληνες ποιητές και στιχουργούς αποσπώντας δεκάδες βραβεία και ξεχωρίζοντας στο κοινό.

Συνοδεύει ο ίδιος στο πιάνο την μούσα του με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Θα ακουστούν και άλλα τραγούδια, ελληνικά και ξένα, με τη μοναδική πινελιά των ξεχωριστών αυτών καλλιτεχνών.
Μια συναυλία που ισορροπεί την ποιότητα της δημιουργίας με τη διασκέδαση της ζωντανής ακρόασης!
Ένας από τους προορισμούς, η μαγική Δήλος- το νησί που οι δείκτες του ρολογιού σταμάτησαν στην αρχαιότητα.
Τους συνοδεύουν επί σκηνής:
Γιώργος Παπαχριστούδης: πλήκτρα
Τεό Λαζάρου: μπάσο-τραγούδι
Γιώργος Καραγιάννης: μπουζούκι
Γιάννης Καραχάλιος: ντραμς
Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος
 

Ακούστε το νέο single της Φωτεινής Δαρρά εδώ: http://bit.ly/MiaAgapiGiaToKalokairi

Θυμηθείτε το υπέροχο «Σ’ Αγαπώ» της Φωτεινής Δάρρα και του Δημήτρη εδώ: http://bit.ly/S_Agapo