Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής 2night Show ήταν ο Καβαλιώτης τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, ο οποίος μίλησε για την πορεία της ζωής και της καριέρας του, τα πρώτα του βήματα στις πίστες, την οικογένεια του, αλλά και την σχέση που έχει με τους Νίκο Βέρτη και Νίκο Κουρκούλη.

 

Ο Πέτρος Ιακωβίδης θυμήθηκε την πρώτη φορά που βγήκε να τραγουδήσει στην πίστα, σε ηλικία 13 ετών. Ήταν στο κέντρο διασκέδασης «Πέρλες» στην Καβάλα. Τον πήγε ο πατέρας του μετά από συνεννόηση με τον επίσης Καβαλιωτη Νίκο Κουρκούλη. 

 

«Πρώτη φορά τραγούδησα στην Καβάλα. Με πήγαινε ο μπαμπάς μου και το πρωί πήγαινα σχολείο. Ήμουν στο σπίτι και χτυπά το τηλέφωνο και ήταν ο μαέστρος του μαγαζιού, ο Δημήτρης Δημητρόπουλος, που ήταν και δάσκαλός μου. Ο μπαμπάς μου, μού είπε ότι συνεννοήθηκε με τον Νίκο Κουρκούλη για να ξεκινήσω να τραγουδάω. Μου έδωσε τρία τραγούδια και ξεκίνησα» ανέφερε ο ίδιος.

 

 Ο Πέτρος Ιακωβίδης, μίλησε για την σχέση του με την αδερφή του Μορφούλα, με την οποία μένουν στην ίδια πολυκατοικία στην Αθήνα και ασχολείται και αυτή με το τραγούδι και συνεργάζεται τώρα με τον Νίκο Βέρτη

 

«Είναι καλό παιδί και αντράκι. Είμαστε κοντά με τον Νίκο (Βέρτη) και δεν την πειράζει κανένας. Την εμπιστεύομαι», λέει για την αδερφή του ο Πέτρος Ιακωβίδης. 

 

Ο Πέτρος έρχεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του για να δει του γονείς του αλλά και τους παππούδες του, τον έναν Γαληψό και τον άλλον στην Καβάλα

 

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από που πήρε την φωνή, ο Πέτρος Ιακωβίδης απάντησε ότι η μητέρα του έχει καλή φωνή αλλά και ο παπούς του ο Νίκος ο οποίος έχει συνεργαστεί ακόμα και με τον Άκη Πάνου. 

 

Δείτε το βίντεο: