Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου έκλεισε τα 23 της χρόνια και γιόρτασε τα γενέθλια της σχεδόν με όλη την οικογένεια στη Θάσο

 

Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου έχουν αποκτήσει συνολικά 5 παιδιά. O γνωστός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα περήφανος για την οικογένεια του και μιλάει πάντα με πολύ συγκινητικά λόγια για τα παιδιά του.

 

Ωστόσο ο αγαπημένος καλλιτέχνης έχει έναν ακόμα λόγο να είναι πολύ ευτυχισμένος καθώς η μεγάλη του κόρη του Κατερίνα έγινε 23 ετών και τα γιόρτασαν μαζί.

 

Το οικογενειακό «μυστικό» αποκάλυψε η αδερφή της Ελεωνόρα με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram στην οποία ποζάρει ο Γιάννης Πλούταρχος, η σύζυγός του Μαρία και τα τέσσερα από τα πέντε παιδιά τους, Κατερίνα, Ελεονώρα, Παναγιώτα και Κωνσταντίνος. Λείπει ο μεγάλος τους γιος Γιώργος, που ακολουθεί όπως και η Κατερίνα τα χνάρια του πατέρα τους στο τραγούδι.

 

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη , στην πιο όμορφη και στην πιο ταλαντούχα! Χρόνια σου πολλά @katerina__kakosaiou , εύχομαι να ακολουθήσουν μόνο όμορφα χρόνια με τύχη και υγεία!» έγραψε η Ελεωνόρα Κακοσαίου για την αδερφή της. 

 

Η καθημερινότητα με 5 παιδιά και 4 σκυλιά στο σπίτι 

 

«Στο σπίτι είμαστε πολλοί. Η γυναίκα μου, εγώ, τα τέσσερα μου παιδιά. Και τα τέσσερα σκυλάκια που έχουμε. Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δεν θα μπορούσε να το έχει φανταστεί κανείς από εμάς. Είναι πάρα πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στην οικογένειά μας. 

 

Τα παιδιά μέσω διαδικτύου κάνουν τα μαθήματά τους. Προσπαθούμε να αθλούμαστε, να προσέχουμε τη διατροφή μας. Όπως όλος ο κόσμος. Δεν μου είναι καθόλου ευχάριστο. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη την επαφή. Δεν μπορώ να πω πως είμαι και στην καλύτερη μου φάση», είχε αναφέρει ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξή του.

 

«Μου λείπει τρομερά το παιδί μου»

 

«Το παιδί μου μού λείπει και είμαι κάπως. Μου λείπει τρομερά. Και πριν μου έλειπε, γιατί σπουδάζει στην Κύπρο, αλλά τώρα το βιώνω διαφορετικά. Την αγαπάω πάρα πολύ, μας λείπει σε όλους. Τρώμε και το πιάτο της είναι εκεί. Και πριν μας έλειπε αλλά τώρα είναι διαφορετικό. Είμαστε όλοι μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτός ο άνθρωπος λείπει και τώρα μας λείπει περισσότερο», δήλωνε ο Γιάννης Πλούταρχος στο Πρωινό.

 

Δείτε τη φωτογραφία: