Νομικά κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την απόρριψη του αιτήματος του ΑΟΚ να παίξει στην Super league 2 όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του θα κινηθεί ο Καναδοϊρανός επιχειρηματίας και νέος μεγαλομέτοχος της ομάδας της Καβάλας, Άλεξ Χαντιντάγκι. 

 

Μάλιστα ο κ. Χαντιντάγκι αφήνει αιχμές για τον πρόεδρο της επιτροπής ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα. 

 

Ειδικότερα η δήλωση του κ. Χαντιντάγκι αναφέρει τα εξής: 

 

«Γνωρίζω την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την αίτηση της Καβάλας να παίξει στην Super league 2. 

 

Η απόφαση της Επιτροπής είναι νομικά και ηθικά λανθασμένη. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτή είναι μια απόφαση με πολιτικό κίνητρο όπου μια αθώα πόλη τιμωρείται.

 

Κατά την σύντομη παραμονή μου στην Ελλάδα και την ενασχόληση μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατάλαβα πόσο πολύ η πολιτική, οι διεφθαρμένες και σκοτεινές δυνάμεις παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο.

 

Η απόφαση της Επιτροπής και του προέδρου Νικολάου Τζουλάκη επικυρώνει και ωφελεί τα προηγούμενα διοικητικά λάθη και ενεργεί και εξυπηρετεί μόνο λίγους ισχυρούς ανθρώπους στην Ελλάδα που δεν θέλουν η Καβάλα να έχει ποδοσφαιρική ομάδα. Επίσης τιμωρεί δεκάδες χιλιάδες Καβαλιώτες χωρίς λόγο.

 

 

Εκ μέρους των ανθρώπων της Καβάλας θα πολεμήσω αυτή την άδικη απόφαση στα νομικά δικαστήρια. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την απόφαση που αξίζει αυτή η πόλη και η ποδοσφαιρική ομάδα».