Τον νέο προπονητή του ΑΟΚ Σάκη Παπαβασιλείου καθώς και το προπονητικό team που θα αναλάβει την ομάδα παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης 25 Αυγούστου ο νέος μεγαλομέτοχος Άλεξ Χαντιντάγκι. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Τύπου στο γήπεδο Ανθή Καραγάννη. 

 

Ο νέος προπονητής δήλωσε έτοιμος για δουλειά ενώ όπως είπε το βάρος θα δοθεί στην εύρεση νέων παικτών που θα στελεχώσουν την ομάδα. 

 

Είπε πως θα ήταν καλό να έχει την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη για να μπορέσει να προχωρήσει ωστόσο είπε αυτό δεν είναι εφικτό και ευχήθηκε καλή συνέχεια στον προπονητή και τους παίκτες που έφυγαν.  Στόχος είπε να βρεθούν καλοί παίκτες είτε Έλληνες, είτε ξένοι, ενώ θα δοθεί και μεγάλο βάρος στην Κ-19 του ΑΟΚ από την οποία όπως είπε θα ανληθούν οι νέοι παίκτες της ομάδας στο μέλλον. "Θα παρακολουθώ ο ίδιος της προπονήσεις της Κ- 19 για να έχω δική μου εικόνα" είπε χαρακτηριστικά. 

 

Ζήτησε από όλους να στηρίξουν τον νέο πρόεδρο της ομάδας ο οποίος όπως είπε προσπαθεί να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. 

 

Ακούστε τι είπε ο Σάκης Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου 

 

 

Η ομάδα αναμένει την απόφαση της επιτροπής σε ποια κατηγορία τελικά θα κληθεί να παίξει. 

 

Από την πλευρά του ο νέος πρόεδρος της ομάδας δήλωσε χαρούμενος για τη συνεργασία που ξεκινά με τον Σάκη Παπαβασιλείου. Ακόμα μια φορά εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο που του φέρθηκε η προηγούμενη διοίκηση ενώ τόνισε πως έφυγαν παίκτες χωρίς ο ίδιος να εμηνερωθεί για τίποτα με αποτέλεσμα η ομάδα να έχει μείνει χωρίς δυναμικό. "Θα την ξαναφτιάξουμε δυνατή και θα παίξουμε στην Α' κατηγορία" είπε συγκεκριμένα. 

 

Για όσους τον επικρίνουν είπε ότι δεν έχει να κρύψει κάτι, είναι αυτός που δείχνει δεν υπάρχει κάτι πίσω από αυτό, είπε. "είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά να φροντίζει τα άγρια ζώα γιατί κάποιος να ενδιαφερθεί και γι αυτά", τόνισε χαρακτηριστικά απατώντας στα όσα άκουσε σχετικά τις ιστορίες που ανεβάζει στα social media να παίζει και ταΐζει μικρά τιγράκια.

 

Ακούστε τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Άλεξ Χαντιντάγκι

 

 

Τέλος ζήτησε από τους Καβαλιώτες να στηρίξουν την ομάδα και τόνισε πως ο ίδιος θα αναχωρίσει για το εξωτερικό για το επόμενο διάστημα και ανανέωσε το ραντεβού του με την ομάδα μετά τον χειμώνα.