Εδώ και δεκαπέντε ημέρες όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της οδού Μετεώρων στον Προφήτη Ηλία προσπαθούν να βρουν άκρη για να επιδιορθωθεί η βλάβη σε πυροσβεστικό κρουνό που έχει σπάσει και τρέχει στην περιοχή. 

 

 

Όπως λένε η ζημιά έγινε όταν ένα απορριμματοφόρο του Δήμου προσέκρουσε στον κρουνό στην προσπάθεια του να αδειάσει τα απορρίμματα από κάδο που βρίσκεται στο ίδιο σημείο. Εδώ και δυο εβδομάδες ο κρουνός τρέχει. Έχουν επανειλημμένα απευθυνθεί στη ΔΕΥΑ Καβάλας αλλά η απάντηση που παίρνουν είναι πως δεν ο Δήμος δεν είναι αρμόδιος για την επιδιόρθωση της βλάβης.

 

Όταν απευθύνονται στην Πυροσβεστική τους παραπέμπουν στον Δήμο. Αυτό που ζητούν είναι να επιδιορθωθεί η βλάβη στον κρουνό καθώς τα νερά που τρέχουν στον δρόμο έχουν σχηματίσει πλέον ένα μικρό ρυάκι δυσχεραίνοντας την διέλευση των πεζών.