20ωρες διακοπές ρεύματος κατά τη διάρκεια της Τρίτης 3 Αυγούστου στην περιοχή της Τούζλας καταγγέλλουν κάτοικοι και παραθεριστές της περιοχής. Καταγγέλλουν επίσης τον Δήμο Παγγαίου για κατεβασμένα τηλέφωνα όσες φορές προσπάθησαν να επικοινωνήσουν για να ενημερωθούν για τις διακοπές.

 

Συγκεκριμένα αναφέρουν

 

Με αφορμή τις  χθεσινές (3/8/2021)  ξαφνικές  και παρατεταμένες  διακοπές ρεύματος στην παραλιακή ζώνη, ο Σύλλογος μας  καταγέλλει 
 

--1) Την ΔΕΗ Καβάλας 
για την έλλειψη  ενημέρωσης των κατοίκων και παραθεριστών, αλλά και για το γεγονός ότι δεν απαντάει στις κλήσεις των πολιτών που ζητούν πληροφορίες  για τον λόγο και την διάρκεια των διακοπών. 
 

--2) Τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου  Παγγαίου για την έλλειψη ενημέρωσης του κόσμου σχετικά με τις ενέργειες τους  προς την ΔΕΗ, ώστε να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα της σωστής ηλεκτροδότησης της παραλιακής ζώνης. 
 

--Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εν έτει 2021, κάτοικοι της παραλίας να εγκαταλείπουν τα εξοχικά τους λόγω των διακοπών ρεύματος, και άνθρωποι με σοβαρές παθήσεις  να κινδυνεύουν για τον ίδιο λόγο,  στην κορύφωση  του πρωτοφανούς καύσωνα που πλήττει την χώρα μας. 
 

--Σημειώνουμε ότι από τις 5.00μμ χθες και μέχρι αργά το βράδυ, ΚΑΝΕΙΣ από τους προαναφερόμενους φορείς ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ στις επανειλημμένες κλήσεις του Προέδρου και άλλων μελών του ΔΣ μας, που ζητούσαν ενημέρωση αλλά και επιθυμούσαν να προσφέρουν βοήθεια όπου χρειαζόταν. 

 

--Φωτεινή εξαίρεση  ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Οφρυνίου, το χωριό του οποίου επίσης ταλαιπωρήθηκε από την  πολύωρη (20ωρη για την ακρίβεια!!) διακοπή ρεύματος.  
 

Εκ μέρους  όλων των μελών του Συλλόγου, 

 

εκφράζουμε την ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ μας για την προαναφερόμενη κατάσταση και δηλώνουμε ότι θα προβούμε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες  για την προστασία των περιουσιών και της διαβίωσής μας. 

Για το ΔΣ του Συλλόγου «Η Παραλία» 

Ο Πρόεδρος                               η Γεν. Γραμματέας 
ΣΑΚΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ             ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ