Αν έχεις θέληση και πίστη στα όνειρα σου τότε μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο πολύτεκνος, αξιωματικός της Πυροσβεστικής Κώστας Ταπεινόπουλος, ο οποίος σε ηλικία 48 ετών κάθισε ξανά στα θρανία, έδωσε Πανελλήνιες εξετάσεις και κατάφερε να συγκεντρώσει 17.500 μόρια. 

 

Ο Κώστας Ταπεινόπουλος κατάγεται από το Ροδολίβος Σερρών και είναι διοικητής στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Σουφλίου, στην πόλη όπου μένει τα τελευταία 20χρόνια, ενώ είναι πατέρας τεσσάρων αγοριών.

 

 Ο κ. Ταπεινόπουλος, επέστρεψε στο διάβασμα χρόνια 20 χρόνια μετά την αποφοίτησή του από την Γ’ Λυκείου. Με την βαθμολογία του, μπαίνει ξανά στο πανεπιστήμιο. Δεν θα επιλέξει όμως τη νομική που είναι η επιστήμη που σπούδασε στην πρώτη του νιότη.

 

Πρόκειται να επιλέξει μία από τις σχολές του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή, για να μπορεί να παρακολουθεί παραδόσεις και να βρίσκεται και κοντά στο σπίτι και την υπηρεσία του.

 

Ο Κώστας Ταπεινόπουλος, συγκεντρώθηκε στο διάβασμα από τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ τον στήριξαν η σύζυγος και τα παιδιά του. Επίσης, είναι φανατικός φίλαθλος του Άρη Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό τα τέσσερα αγόρια του, έχουν δύο ονόματα, το κύριο και το 2ο που είναι το Άρης

 

Ο Κώστας Ταπεινόπουλος, επιστρέφοντας στο πανεπιστήμιο, είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει, όχι λόγο της ηλικίας του, αλλά λόγω του σωματότυπού του, καθώς ξεπερνάει τα 2 μέτρα σε ύψος.

 

φωτογραφία - πηγή thrakinea.gr