Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, συμμετείχε, στις εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 108 ετών από την απελευθέρωση της Καβάλας και την εορτή του Αποστόλου Παύλου, πολιούχου της πόλης, όπου μεταξύ άλλων αφού παρακολούθησε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Καθεδρικό Ναό του Αποστόλου Παύλου (δες ΕΔΩ), τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο του Αποστόλου Παύλου από τον Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανο για τις υπηρεσίες προσφέρει στην χώρα.

 

Ο Υπουργός παρακολούθησε σήμερα τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου  κ.κ. Στέφανος. Παρών στη δοξολογία ήταν και ο Δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης.

 

Κατόπιν, ο κ. Παναγιωτόπουλος παρέστη στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώο της πόλεως και κατέθεσε στεφάνι (δες ΕΔΩ). 

 

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων (ΤΠΚ) «Κρυσταλλίδης» το οποίο ναυλωχεί στο λιμένα Καβάλας από τις 27 Ιουνίου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τα «Ελευθέρια 2021».