Το θέμα της ματαίωσης της διοργάνωσης του AirSea Show στην Καβάλα απασχόλησε για ακόμα μια φορά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης 15 Ιουνίου. 

 

 

Το θέμα τέθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης ο Τόπος της Ζωής μας Μάκη Παπαδόπουλο ο οποίος πρότεινε να κληθεί σε επόμενη συνεδρίαση ο διοργανωτής του show Παναγιώτης Γεωργιάδης προκειμένου η απόφαση για την ματαίωση ή όχι του show να παρθεί από το δημοτικό συμβούλιο κι από τον δήμαρχο. 

 

Στο θέμα αναφέρθηκε και η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ιωσηφίδου λέγοντας πως «Στο πρόσφατο βίντεο για την προβολή της Καβάλας, το οποίο παραδόθηκε από τον ανάδοχο στον Δήμο Καβάλας τον Νοέμβριο του 2020, δεν υπάρχει ούτε μια εικόνα από το AirSea Show. Άρα να θεωρήσουμε ότι η μη διοργάνωσή του ήταν μια προειλημμένη απόφαση της Διοίκησης του Δήμου;»

 

Απατώντας ο δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος δεν μπορούσε να δώσει τις 80.000 ευρώ που ζητούσαν οι διοργανωτές και επισήμανε πως τελικά το show αναβλήθηκε το 2020 λόγω κορωνοϊού. 

 

Αναφέρθηκε ωστόσο ειδικά στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας πως «η οργανωτική ομάδα αποχώρησε από τη διοργάνωση όταν ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης την έβγαλε έξω από τα γραφεία του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας γιατί τα χρειαζόταν για άλλη χρήση. Έκτοτε ο κ. Γεωργιάδης πήρε το παιχνίδι του και πήγε να παίξει αλλού....

 

....Εγώ κ. Παπαδόπουλε δε φωνάζω κανέναν κ. Γεωργιάδη για να ξανακάνουμε το  AirSea Show. Τα νεκροταφεία είναι γεμάτα από αναντικατάστατους. Υπάρχουν και άλλοι για να κάνουμε AirSea Show που μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση. Άλλωστε τα πρώτα AirSea Show δεν οργανώθηκαν από τον κ. Γεωργιάδη.

 

...Ευχόμαστε λοιπόν στον κ. Γεωργιάδη καλή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη εκεί που έχει πάε»" είπε ο κ. Μουριάδης.