Στην Καβάλα βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες η Δέσποινα Βανδή ως παρουσιάστρια της ταξιδιωτικής εκπομπής «My Greece» η οποία προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega channel. 

 

Η γνωστή τραγουδίστρια επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της για την προετοιμασία ενός διπλού επεισοδίου που θα προβάλλει τις ομορφιές της περιοχής. 

 

Συνοδοιπόρος της Δέσποινας Βανδή είναι η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου

 

Το My Greece είναι ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε όλη την Ελλάδα, για την ιστορία, τον πολιτισμό, τις γεύσεις και τους ανθρώπους της κάθε περιοχής.

 

Η Δέσποινα Βανδή προσκαλεί σε κάθε ταξίδι έναν αγαπημένο φίλο ή μια αγαπημένη φίλη που συνδέεται με τον τόπο κι έχει να μοιραστεί μαζί του αναπάντεχα και διασκεδαστικά περιστατικά και χαλαρές συζητήσεις. 

 

Δεν έχει γίνει ακόμη σαφές το πώς συνδέεται η Μελίνα Ασλανίδου με την Καβάλα. 

 

Το μεσημέρι της Πέμπτης, το συνεργείο της εκπομπής έκανε γυρίσματα στην περιοχή της Παναγίας και συγκεκριμένα στο Φρούριο

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής και ο εκάστοτε παρτενέρ της επισκέπτονται μαζί τα σημαντικότερα μνημεία κάθε περιοχής, μαθαίνουν την ιστορία, ψάχνουν πληροφορίες για τον τρόπο που παρασκευάζονται τα τοπικά προϊόντα, συμμετέχουν στην καθημερινότητα των ντόπιων, συλλέγουν μαζί πρώτες ύλες

 

Ο καλύτερος επίλογος σε κάθε ταξίδι δίνεται… στο πιάτο

 

Η Δέσποινα Βανδή βάζει το μεράκι της σε κάθε συνταγή, πειραματίζεται με τις παραδοσιακές γεύσεις και προσφέρει στον καλεσμένο της την ευκαιρία να κρατήσει μια ξεχωριστή γευστική ανάμνηση από το ταξίδι τους. 

 

Και φυσικά η παρέα με γνήσιους, αυθεντικούς ανθρώπους αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την μοναδική «My Greece» εμπειρία.

 

Το «My Greece» γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα.

 

Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!

 

Η σκηνοθεσία της εκπομπής είναι του Κώστα Καπετανίδη και η παραγωγή της Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη