Την αναγκαιότητα προώθησης και άμεσης έναρξης εργασιών βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» επισήμαναν την Πέμπτη (20/5) οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965, στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, στην πόλη της Καβάλας. 

 

Ειδικότερα στη διάρκεια της συνάντησης των δύο πλευρών ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΆΛΑ 1965, κ. Αντώνης Αντωνίου έθεσε επί τάπητος στον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, την αναγκαιότητα χρηματοδότησης και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν για μία σειρά σημαντικών έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα λειτουργίας στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», των συλλόγων που φιλοξενούνται αλλά και των φιλάθλων. 

 

Ειδικότερα υπογραμμίστηκε η ανάγκη κατασκευής σκέπαστρου, που αποτελεί ένα πάγιο αίτημα καθώς επίσης και η υλοποίηση μίας σειρών σημαντικών έργων που θα βελτιώσουν τον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου όπως βέβαια και έργα τα οποία πρέπει να γίνουν στους χώρους των αποδυτηρίων όπως βέβαια και άλλα θέματα. 

 

Δηλώνουμε την ικανοποίηση μας για το ενδιαφέρον που επέδειξε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης να δώσει λύση στα υπάρχοντα προβλήματα καθώς και για το θετικό κλίμα που υπήρξε στη διάρκεια της εποικοδομητικής συνάντησης που είχαμε μαζί του, ευελπιστώντας ότι η ώρα των πράξεων είναι κοντά.

 

(δελτίο Τύπου)