Ο Πανσερραϊκός ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του, με την Καβάλα να επικρατεί με 3-1 και να ακολουθεί πορεία πρωταθλητισμού.

 

Επίδειξη δύναμης έκανε η Καβάλα, την στιγμή που ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο και ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Football League.

 

 

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άρης Κόκκορης, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και έβαλε από νωρίς τους φιλοξενούμενους σε θέση οδηγού.

 

Στο 14′ αξιοποίησε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και πλάσαρε εύστοχα τον Καβουσάκη για το 0-1, ενώ στο 26′ από σέντρα του Γαβρηιλίδη, με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν άμεσα. Ο Ψάλτης έκανε το γέμισμα στην περιοχή της Καβάλας και ο Παντεκίδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του.

 

Η Καβάλα απείλησε άλλες δύο φορές. Πρώτα με τον Κόκκορη στο 35′ και λίγο μετά στο 44′ με τον Παντεκίδη.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός απείλησε… δις με τον Μέσι στο 60′ και το 75′ με τον Κυρίτση να κάνει σωτήρια επέμβαση και να κρατά το 1-2.

 

Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» το ματς στο 87′ με κοντινό πλασέ του Κολλά.

 

Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (46′ Τσιμίκας), Κρητικός, Γεωργιάδης (46′ Πόντσι), Πέτρου (72′ Θεοδωρίδης), Λουφάκης (33′ Μέσι), Πράντο (46′ Γκούρτσας).

Καβάλα (Κώστας Ανυφαντάκης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Παντεκίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (78′ Βαλαβανόπουλος), Θωμαΐδης, Αδαμάκης (63′ Κέρθι), Ορφανίδης (88′ Βακιρτζής), Κολλάς (88′ Τενεκές).

πηγή: sport time