Την Παρασκευή 23 Απριλίου Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης μετέβη στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και στο 2ο Ειδικό Νηπιαγωγείο Καβάλας προκειμένου να προσφέρει λαμπάδες και πασχαλινά αυγά  στους μαθητές και στις μαθήτριες των Ειδικών Σχολείων, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

 

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, όπου τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε τα εξής: «Σήμερα βρεθήκαμε δίπλα στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς της πόλης μας, προσφέροντάς τους πασχαλινά δώρα.

 

Συνομιλήσαμε με τα παιδιά και τους γονείς και δώσαμε τα συγχαρητήριά μας στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Αυτά τα σχολεία έχουν καταφέρει να παραμείνουν ζωντανοί οργανισμοί στο εκπαιδευτικό σύστημα.

 

Όπως επίσης έχουν καταφέρει να αναπτύξουν τα παιδιά δεξιότητες που θα τα βοηθήσουν αύριο στην κοινωνία. Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο και βοηθούν τα παιδιά και τις οικογένειές τους, οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας. Τους εύχομαι καλό Πάσχα με υγεία».