Το UNICERT COLLEGE 

Γνώση, Καινοτομία, Εξέλιξη: με αυτές τις λέξεις επιλέγουμε να περιγράψουμε το UNICERT COLLEGE, τον νέο εκπαιδευτικό φορέα που εγκαινιάζουμε, για να οδηγήσουμε την εκπαίδευση ένα βήμα πιο μπροστά.

 

Με στρατηγικές συνεργασίες και πνεύμα δημιουργικό, εισάγουμε μια νέα κουλτούρα στην εκπαίδευση βασισμένη στη συνέργεια ανάμεσα στην ακαδημαϊκή γνώση, την πρακτική εφαρμογή και τις ατομικές δεξιότητες. 

 

Η ομάδα του UNICERT COLLEGE αποτελείται από αναγνωρισμένους ακαδημαϊκούς, επιτυχημένους επαγγελματίες και στελέχη της εκπαίδευσης με βαθιά γνώση του αντικειμένου “Master Yourself”, που σημαίνει ότι θέτει νέους κανόνες και ορίζει από την αρχή την επιτυχία και την εξέλιξη.

 

Το UNICERT COLLEGE ανήκει στον Όμιλο D GROUP, τον μεγαλύτερο, αμιγώς ελληνικό, διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα εκπαίδευσης και πιστοποίησης φυσικών προσώπων και συστημάτων διαχείρισης με δραστηριότητες σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

 

 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

• MSc Computer Science (Software Engineering)

• MSc Computer Science (Cyber Security)

• MSc Digital Marketing Management

 

To Staffordshire University 

Είναι το “Connected University”, όπως λένε οι ίδιοι. Το Πανεπιστήμιο που ενώνει τις ανάγκες των σπουδαστών με τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. 

 

Το Staffordshire University αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας (37th out of 121 Institutions – University League Tables 2020 The Guardian) και έναν δραστήριο πυρήνα ερευνών, που το φέρνει στην πρώτη γραμμή της νέας ακαδημαϊκής γνώσης. 

 

Με σύγχρονα ακαδημαϊκά προγράμματα και οδηγούς σπουδών που ανανεώνονται διαρκώς, αλλά και με μια νέα αντίληψη στην εκπαίδευση, που την κρατάει σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας, το Staffordshire University είναι ένα καθιερωμένο αλλά και σύγχρονο Πανεπιστήμιο, που διαμορφώνει ενεργά το αύριο.  

 

Το Staffordshire University έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε διεθνείς συνεργασίες, με έναν μεγάλο αριθμό επιτυχημένων ακαδημαϊκών συνεργασιών με Εκπαιδευτικούς Φορείς (Πανεπιστήμια / Κολλέγια / Ινστιτούτα) ανά τον κόσμο (Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Μαλαισία, Σρι Λάνκα, Βιετνάμ, Ομάν, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Κόσοβο, Ισπανία και Ελλάδα).