Ένα βίντεο-παρωδια του γνωστού ριάλιτι μόδας Greece’s Next Model ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον γνωστό youtuber Διονύση Ατζαράκη. Ανάμεσα στους συντελεστές, πίσω από τις κάμερες ήταν και ο Visual effects - Motion Graphics – Colourist με καταγωγή από την Θάσο, Θωμάς Δουκινίτσας. 

 

«Ουσιαστικά όλα ξεκινήσανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ο Διονύσης Ατζαράκης μου έστειλε μήνυμα με την ιδέα του, και μου εξήγησε ότι θέλουν να δημιουργήσουνε το βίντεο του gntm αλλά δεν υπήρχε το budget ή ο χρόνος για την κατασκευή σκηνικού, και επειδή είχαμε συνεργαστεί πριν από 2 χρόνια σκέφτηκε εμένα, και την ιδέα να το κάνουμε σαν Virtual Set, γυρισμένο στο λεγόμενο "Greenscreen", λέει στο KavalaNews.GR o Θωμάς Δουκινίτσας

 

«Οπότε πάμε σε αρχές Ιανουαρίου, έφτασε ένας σκληρός δίσκος μέσω κούριερ με όλα τα πλάνα, όπως και μου στάλθηκε το μονταρισμένο πρότζεκτ, και ξεκίνησε η διαδικασία του να δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου ψηφιακά όλο το σκηνικό, και να αντικατασταθεί το πράσινο σε περίπου 195 πλάνα. Είχαμε και πίεση χρόνου, οπότε όλα υπέροχα. Ωστόσο, καταφέραμε μέσα σε λίγο χρόνο και με πολλά μηνύματα πέρα δώθε να το ετοιμάσουμε στην ώρα του, και να γίνει μια υπέροχη δουλειά μου μας άρεσε πάρα πολύ», λέει ο Θωμάς.

 

Δείτε το Βίντεο: 

 

 

Directed - Produced by: Dionisis Antzarakis

Script: Dionisis Antzarakia, Thomas Zabras

Staring: Nantia Boule, Dionisis Antzarakis, Apostolia Zoi, Ilias Fountoulis, Georgina Liosi, Thomas Zabras

Director of Photography - Cinematography: Thanos Liberopoulos, Giannis Margetousakis (Kiss the Frog)

Editing: Manos Antzarakis, Dionisis Antzarakis

Assistant Director - Production Manager: Panagiota Kouaki

VFX - Motion Graphics - Colourist: Thomas Doukinitsas

Sound: Sotiris Laskaris

Sound Mix: Giannis Dimos

Make Up: Elena Stavropoulou

Costumes: Filitsa Nikolaidi

Narrator: Aleksandros Harizanis

Studio Arctos

Thank you: George Papanikolaou, Dimitra Babadima