Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα για το διπλό φονικό της Πρωτοχρονιάς, με την τοπική κοινωνία της Καβάλας να είναι σοκαρισμένη.

 

Οι γείτονες στην περιοχή που διέμενε η μία από τις δύο γυναίκες που έπεσαν νεκρές από τα πυρά του δράστη (δες ΕΔΩ) όπως λένε ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα φιλικό και πρόσχαρο.

 

Κάτοικος της πολυκατοικίας στην οδό Βενιζέλου στο κέντρο της πόλης, όπου διέμενε η γυναίκα είπε: «Ήταν ευγενική, έτοιμη να σου μιλήσει, να μάθει τι κάνεις. Τη βλέπαμε ανά μεγάλα χρονικά διαστήματα στην πολυκατοικία. Δεν περιμέναμε αυτή η πρόσχαρη γυναίκα να συνδέεται με αυτό το ειδεχθές έγκλημα. Ακούγαμε τη νύχτα φωνές και κλάματα. Η γυναίκα στην πολυκατοικία έμενε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Δεν την είχα δει ποτέ με παιδί ή καρότσι. Ούτε με άντρα ή γυναίκα». 

 

Στο LIVE NEWS μίλησε και ο διευθυντής σχολείου δεύτερης ευκαιρίας Καβάλας, Στέλιος Τζάμος, αναφερόμενος στην γνωριμία με το ένα εκ των θυμάτων.

 

 «Είχε φοιτήσει δύο χρόνια στο σχολείο και πήρε απολυτήριο τον Μάϊο του 2020. Η Χριστίνα γράφτηκε μαζί με την αδερφή της την Ανδριάννα η ο οποία ζει. Από την Χριστίνα θυμάμαι ότι έχει διάθεση για μάθηση και ήθελε να βελτιώσει τα ελληνικά και τον γραπτό της λόγο. Σε όλες τις γιορτές του σχολείου συμμετείχε και είχε όρεξη για μάθηση. Βαφτίστηκε Χριστιανή στην Καβάλα αρχές του 2019. Πήγαμε μαζί με τους συμμαθητές της στην βάφτιση» είπε ο κ. Τζάμος.

 

Δείτε το Βίντεο: