Ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμιάς «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» πρωτοτυπεί και διοργανώνει το πρώτο ψηφιακό καρναβάλι μέσα από την ιστοσελίδα www.potamiacarnival.gr

 

Όπως αναφέρει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου "ενστερνιζόμενοι την τεράστια υγειονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε και με πλήρως ανεπτυγμένο το αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης έχουμε προσαρμοστεί και είμαστε στην ευχάριστη θέση λοιπόν να σας ανακοινώσουμε το πρώτο ψηφιακό Καρναβάλι Ποταμιάς". 

 

Όπως και στο κανονικό καρναβάλι ο σύλλογος θα κινηθεί στο πλαίσια την σάτιρας, κυρίως με την επικαιρότητα σε πρώτο ρόλο αλλά και με τοπικά θέματα. 

 

Συγκεκριμένα,

 

Είτε ατομικά είτε σε συνεννόηση με παρέες (τηρώντας τα μέτρα πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κωρονοϊου), οι συμμετέχοντες θα επιλέξουν ένα θέμα που επιθυμούν να σατρίσουν ή να θίξουν, το βιντεοσκοπούν και το στέλνουν μέσω του διαδικτύου, και θα προβληθούν ζωντανά Κυριακή 14 Μαρτίου στις 14:00, μέρα και ώρα που θα ξεκινούσε και το κανονικό καρναβάλι, στο www.potamiacarnival.gr

 

Μπορούν ακόμα να οργανωθούν χορευτικές ομάδες, ή ακόμα και συμμετοχές με TikTok. Ανάμεσα στα βιντεάκια θα παρουσιαστούν αγαπημένα παλαιότερα άρματα και χορευτικά. Αμέσως μετά το τέλος του ψηφιακού καρναβαλιού θα γίνει live μετάδοση με dj set σε μια προσπάθεια ο σύλλογος να μεταφέρει έστω και ψηφιακά το γλέντι που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στην πλατεία απευθείας στα σπίτια των θεατών.