Το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου, πενταμελής επιτροπή της Νομαρχιακής Επιτροπής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική-Συμμαχία βρέθηκε στην πλατεία Καπνεργάτη, όπου κατέθεσε λουλούδια προς τιμήν των εξεγερμένων του Πολυτεχνείου του 1973, ενώ αργότερα το ίδιο έπραξε και ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Καβάλας, Τάσος Ιωαννίδης.

 

Τηρηθήκαν όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής, ωστόσο  πέριξ της πλατείας Καπνεργάτη υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο Διευθυντής Αστυνομίας Καβάλας όπου επέβλεπε την εκδήλωση.  

 

«Αυτό που ζήσαμε με την απόφαση της ΝΔ να απαγορεύσει τις συναθροίσεις είναι κάτι που πρέπει όλοι οι Έλληνες να αντιδράσουν. Είναι μία παράνομη, αντισυνταγματική , αχρείαστη και προβοκατόρικη απόφαση», είπε στις δηλώσεις της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάνια Ελευθεριάδου.  

 

Οι πενταμελής επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αποτελούταν από τους: Τάνια Ελευθεριάδου βουλευτή Καβάλας ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσιμπίδη Συντονιστή Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Χρήστο Παπαδόπουλο γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας, Βασίλη Τραϊφόρο και Φωτεινή Μαδμελή μέλη συντονιστικού ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

 

Δείτε εικόνες: