Ανακοίνωση τους τρόπους που θα γίνονται οι συναλλαγές, όσο διαρκούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, εξέδωσε η ΔΕΥΑ Καβάλας.

 

Αναλυτικά:

 

Αγαπητοί συνδημότες,

 

με δεδομένη την ανάγκη αναχαίτισης του δεύτερου κύματος της διασποράς του κορωναϊού και την πρόσφατη ανακοίνωση των μέτρων προστασίας, θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 09 Νοεμβρίου 2020 ισχύουν τα εξής:

 

1. Τα ταμεία της Υπηρεσίας μας θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό τόσο στην Καβάλα όσο και στις Κρηνίδες.

 

2. Συνιστάται ιδιαιτέρως η πληρωμή των λογαριασμών με τη χρήση ηλεκτρονικής τραπεζικής (e- banking) καθώς και στα υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ. προς αποφυγή συνωστισμού.

 

3. Η εξυπηρέτηση των πελατών πέραν της εξόφλησης των λογαριασμών θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 2510 620005 και 620006 καθώς επίσης και στο 2513 502530 για το κατάστημα των Κρηνίδων.

 

4. Εάν πέραν της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κρίνεται αναγκαία και η φυσική παρουσία, τότε θα προηγείται τηλεφωνικό ραντεβού στα παραπάνω τηλέφωνα.

 

5. Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας https://deyakav.gr και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: [email protected] μπορούν να υποβληθούν κάθε είδους αιτήματα.

 

Παρακαλούμε για την εφαρμογή των οδηγιών εξυπηρέτησης που έχουν αναρτηθεί στο χώρο των ταμείων της επιχείρησης, με αυτονόητο στόχο την προστασία της υγείας όλων μας.