γράφει ο
Ευριπίδης Ταρασίδης

 

Να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.

 

Ο Μπαλτάκος δεν μίλησε ποτέ με τον Κασιδιάρη. Ήταν σκηνή από ταινία της Καραδήμου και επειδή ήταν τόσο αληθοφανής το χάψαμε. Αυτά για να τελειώνουμε με τους αντιφασίστες που κουνάνε το δάχτυλο στον Αντώνη Σαμαρά.

 

Επίσης, ουδέποτε ο Άδωνις μίλησε χρησιμοποιώντας ακροδεξιά ρητορική. Μία επίσκεψη στο twitter του θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι παίρνει γραμμή από την ΟΑΚΚΕ. 

 

Από ΑΝΤΑΡΣΥΑ παίρνει ο Μαυρουδής Βορίδης. Γνωστό και αυτό.

 

Εκείνο που δεν ξέρετε είναι ότι ο Μακάριος με τον Πασχαλίδη έχουν ιδεολογικά θεματάκια. Γι αυτό τρώγονται. Να το πω απλά, βάζουν αλλού το ΜΛ. Και μ’ αυτά δεν μπλέκεις.

 

Είχαμε και τον Μπάμπη τον Παπαδημητρίου που δεν τους έβλεπε σοβαρά τους χρυσαυγίτες γιατί δεν καταλάβαιναν κάτι οικονομικούς δείκτες που τους έλεγε. 

 

Δεν είχε πιάσει και η φιλική σύσταση του Άρη Πορτοσάλτε στον Κασιδιάρη και κάπως πήγε να φύγει το πράγμα. 

 

Τελικά πήρε θέση ο Σαμαράς και έβγαλε κάτι δικογραφίες που είχε στο συρτάρι για να τις δώσει να τις διαβάσει ο Χρυσοχοϊδης μαζί με το μνημόνιο όταν θα έβγαινε στη σύνταξη. 

 

Τελοσπάντων, αυτά  ειπώθηκαν και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όταν πήρε τον λόγο ο Μούτλιας. Ποια αριστερά τώρα βρε; Τα ‘πε ο άνθρωπος: ο Βενιζέλος το σήκωσε το βάρος του αντιφασιστικού αγώνα, όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι έτρωγαν βρώμικο στην πάνω πλατεία με τους χρυσαυγίτες. 

 

Εντάξει, μπορεί οι χρυσαυγίτες να μην συμμετείχαν στους Αγανακτισμένους, αλλά δεν πρέπει να αφήσεις μία μικρή λεπτομέρεια να σου χαλάσει την ιστορία. 

 

Βέβαια, εμένα μου αρέσει πιο πολύ ο Κουνάκος αλλά γούστα είναι αυτά.

 

Και ευτυχώς που όλοι αυτοί έβγαιναν και καταδίκαζαν κάτι επιθέσεις σε πρώην βουλευτές τότε με τις Πρέσπες, απομόνωναν κάτι τύπους που απειλούσαν ότι θα κάψουν μαγαζιά, αποδοκίμαζαν όταν κάποιοι κολλούσαν αφίσες με φάτσες βουλευτών. Να τα λέμε κι αυτά.

 

Έχουμε και τον Κοντονή, για τον οποίο μαθαίνω ότι είχαν να ακούσουν νέα του στην Κουμουνδούρου εδώ και 15 μήνες, αλλά πάλι καλά που έχουμε τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα και θυμόμαστε μερικούς ανθρώπους που προσέφεραν στην πολιτική ζωή του τόπου.

 

Δεν έχω καταλάβει γιατί γκρινιάζουν οι Θάσιοι με την μη επιστρεπτέα του Μέτιου. ΚΕΠ έχουν, ATM έχουν, τι άλλο θέλουν; Λίγο κράτει και στα αιτήματα ρε παιδιά.

 

Μ’ αυτά και με ‘κεινα έχασε ο λαϊκισμός και αυτή είναι μία καλή αρχή. 

 

Σειρά τώρα έχουν οι κομμουνιστές, οι οποίοι μπορούν να πάνε μαζί με τους πρόσφυγες στη Γυάρο. Ξέρω έναν γιατρό που έχει κάτι τέτοιες ιδέες, καλό θα ήταν να τον συμβουλευτούμε.

 

Αυτά τα ολίγα για αρχή. Από ‘δω θα τα λέμε. Εις το επανιδείν! 

 

 *Από την στήλη «Κακοήθειες»