Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστου Μέτιου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η φιλόλογος Αλεξάνδρα Γκουλιάμα από την Αλεξανδρούπολη ορίζεται άμισθη ειδική σύμβουλος της Περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα Παιδείας.

 

 

Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Διδάκτορας στο Τμήμα Ιατρικής του ΔΠΘ (Παιδοψυχιατρική) με αντικείμενο έρευνας τον σχολικό εκφοβισμό, η κ. Γκουλιάμα θα υπηρετεί στην Περιφέρεια εθελοντικά παρέχοντας συμβουλές και διατυπώνοντας εξειδικευμένες γνώμες σε ζητήματα Παιδείας.

 

 

Θυμίζουμε ότι η κ. Γκουλιάμα ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και εξελέγη αρχικά στο περιφερειακό συμβούλιο με την Περιφερειακή Σύνθεση, την παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη, έχασε όμως την έδρα στο εκλογοδικείο μετά από προσφυγή του Κώστα Εξακουστού αφού η διαφορά μεταξύ τους ήταν οριακή.

 

Επιπλέον, πριν από έναν μήνα ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης με την Περιφερειακή Σύνθεση Τζιχάν Ιμάμογλου ανεξαρτητοποιήθηκε και ανέλαβε καθήκοντα Αντιπεριφερειάρχη. 

 

 

Μιχάλης Αμοιρίδης: με τους δικούς του δεν περπατάνε τα πράγματα και παίρνει από άλλους συνδυαμούς 

 

Σκωπτικό το σχόλιο του περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη Τοψίδη Μιχάλη Αμοιρίδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης «το ήξερα ότι ήμουν στο συνδυασμό με τους καλύτερους» 

 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

 

Το ότι ήμουν και είμαι στο συνδυασμό με τους καλύτερους της Περιφέρειας το ήξερα ... το ήξερε και ο κόσμος μιας και χάσαμε με λίγους ψήφους διαφορά. Με ικανοποιεί ότι αυτό το αντιλαμβάνεται και ο κος Περιφερειάρχης και βλέποντας ότι με τους δικούς του δεν περπατάνε καλά τα πράγματα αξιοποιεί από άλλους συνδυασμούς. Καλή επιτυχία στα καθήκοντα της νέας συμβούλου ευχόμαστε όλοι.