H Βίκυ Ξανθοπούλου, η νηπιαγωγός του διθέσιου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Ποταμιάς Θάσου, η οποία αναδείχθηκε νηπιαγωγός της χρονιάς 2019 (AKS Global Education Awards) συμμετέχει στο νέο τηλεοπτικό σποτ της καμπάνιας της ΕΡΤ

 

Η Βίκυ Ξανθοπούλου εμφανίζεται στο βίντεο μετά τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα.

 

Η ίδια έγραψε σχετικά:

 

«Γι’αυτό είμαστε εδώ, για να δίνουμε κάθε μέρα τον καλύτερό μας εαυτό... και τώρα και πάντα!»

 

Ευχαριστώ θερμά την ΕΡΤ για την τιμή να συμμετάσχω σ’αυτήν την καμπάνια!

 

Ακόμη και στις καταιγίδες, ακόμη κι όταν πέφτουμε κάτω είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που ανακαλύπτουμε τη δύναμή μας!!!!

 

 

Το νέο σποτ

 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: 

 

Μια πραγματικά νέα σελίδα στη μακρά ιστορία της επιδιώκει να γράψει, φέτος, η ΕΡΤ. Με νέα σήματα, νέο πρόγραμμα, αλλά και μια καμπάνια, που αναδεικνύει πρωτίστως τον εθνικό ρόλο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

 

Η ΕΡΤ απευθύνεται, φέτος, σε όλους τους Έλληνες, θυμίζοντας κάτι που ενδόμυχα ξέρουμε όλοι, αν και συχνά το λησμονούμε. Ότι στην πολυκύμαντη ιστορία αυτής της χώρας, ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πάντα τα καταφέρναμε, όταν βγάζαμε τον καλύτερο εαυτό μας.

 

Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας της δημόσιας τηλεόρασης, που αποκαλύπτει και τη νέα ταυτότητα της ΕΡΤ. Κάθε μέρα, το καλύτερό μας.

 

Στο τηλεοπτικό σποτ μετέχουν σιωπηλά ανώνυμοι συμπολίτες μας, αλλά και επώνυμοι Έλληνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει με τη δουλειά τους και τη στάση τους τις τεράστιες δυνατότητες αυτής της χώρας. Γι’ αυτό άλλωστε και όλοι τους δέχθηκαν αφιλοκερδώς να μετάσχουν στη φετινή καμπάνια της ΕΡΤ, καλώντας μας να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να γίνουμε έμπνευση για όλους.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ

 

 

 

 

Η ΚΡΙΤΙΚΗ

Πάντως ασκείται ήδη κριτική για τα νέα λογότυπα αφού η εταιρία που ανέλαβε το έργο, έπρεπε μεταξύ άλλων να αναλάβει και την χρωματική ταυτότητα του κάθε καναλιού. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που αναρτώνται από το πρωί στα social media, τα νέα λογότυπα της ΕΡΤ βασίζονται... στα λογότυπα της ιταλικής RAI. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία