Η νέα σειρά του σταθμού, με τίτλο «Ήλιος» ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα και θα αναδείξει τις όμορφες γωνιές της Καβάλας.  Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει νέα καθημερινή σειρά τα απογεύματα με πλούσιο καστ και μια ενδιαφέρουσα πλοκή, με την οποία φιλοδοξεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

 

Στη νέα σειρά, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, εκτός από τον Γιώργο Καραμίχο, θα παρακολουθήσουμε τους Αντίνοο Αλμπάνη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μάριος Αθανασίου, Ακίνδυνο Γκίκα και πολλού άλλους. 

 

Σύμφωνα με το γαλλικό σενάριο στο οποίο βαζίζεται η ιστορία η πρωταγωνίστρια επιστρέφει με τον γιο της έπειτα από χρόνια απουσίας στην πόλη που μεγάλωσε, η οποία αν κρίνουμε από το πρώτο teaser δεν είναι άλλη από την πανέμορφη Καβάλα. Εκεί, βρίσκεται ξαφνικά αντιμέτωπη με την κατηγορία του φόνου ενός παιδικού της φίλου.

 

Προκειμένου να αποδείξει την αθωότητά της, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του ΑΝΤ1, θα πρέπει να ξεθάψει καλά κρυμμένα μυστικά και να αντιμετωπίσει τον πρώτο της έρωτα, που πλέον είναι αστυνομικός που ερευνά την υπόθεσή της στην σειρά. Τον ρόλο του παιδικού έρωτα, αλλά και του αστυνομικού που θα δυσκολέψει τη ζωή της πρωταγωνίστριας, αναλαμβάνει ο Γιώργος Καραμίχος