Με μια ανάρτησή του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ ν.Καβάλας Σμαράγδος Κρεμμύδας προσπαθεί να αναδείξει για ακόμα μια φορά την τακτική των εργαζόμενων των χρηματαποστολών να παρκάρουν κλείνοντας τις ράμπες ΑμεΑ απαξιώνοντας όπως αναφέρει τους ανθρώπους με κινητκά προβλήματα. 

 

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: 

 

"Η συγκεκριμένη φωτογραφία του οχήματος της χρηματαποστολής είναι ενδεικτική και όχι η μοναδική. Παρόμοιες εικόνες μπορούμε να συναντήσουμε επί της Ιωνος Δραγούμη, έμπροσθεν της Εθνικής Τράπεζας, επί της Ομονοίας στην τράπεζα Alpha Bank και Πειραιώς αντίστοιχα, όπου υπάρχουν θέσεις στάθμευσης οχημάτων ΑμεΑ, αλλά στα πεζοδρόμια όταν δεν βρίσκουν θέσεις στάθμευσης μπροστά στις τράπεζες.

 

Η πρακτική του συγκεκριμένου κλάδου εργαζομένων των χρηματαποστολών είναι απαξιωτική και αλαζονική προς τους πολίτες που τυγχάνει να έρχονται αντιμέτωποι με τα οχήματα που οδηγούν με επικίνδυνο τρόπο, ειδικά μέσα στους πεζόδρομους πλησίον της Τράπεζας της Ελλάδος, αδιαφορώντας αν προκληθεί κάποιο ατύχημα. Θα θέλαμε να γνωρίζουμε ποια είναι η θέση της Τροχαίας Καβάλας της Αστυνομικής Δ/νσης Καβάλας και της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Καβάλας, αν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο που τους εξαιρεί και αν έχει βεβαιωθεί ποτέ παράβαση για τον προκλητικό τρόπο λειτουργίας τους!!!!!!!!!!"