Μεγάλη η συγκομιδή πτυχίων και διπλωμάτων για τους τελειόφοιτους σπουδαστές του ΔΩΚ στις απολυτήριες εξετάσεις του σχολικού έτους 2019-2020. Συγκεκριμένα, κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2020 πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας οι απολυτήριες εξετάσεις στις Σχολές Κιθάρας, Εγχόρδων (τμήμα Βιολιού και Βιολοντσέλου), Κρουστών, Ανώτερων Θεωρητικών και Βυζαντινής – Εκκλησιαστικής Μουσικής. Οι Επιτροπές αποτελούμενες από διακεκριμένους μουσικούς – παιδαγωγούς εξήραν το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών και απένειμαν τους παρακάτω τίτλους σπουδών:    

 

      

Στον Φώτη Παπαποστόλου, μαθητή του Καλ/κού Δ/ντή του ΔΩΚ, κ. Φώτη Κουτσοθόδωρου, Δίπλωμα Κλασσικής Κιθάρας με τον βαθμό «Άριστα»

Στην Μελίνα Καράμπαλη, μαθήτρια του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Χρήστου Κόζαλη, Πτυχίο Βιολοντσέλου με τον βαθμό «Άριστα»

Στην Κυριακή Φούντα, μαθήτρια της καθηγήτριας του ΔΩΚ, κας. Ζλάτεβα Ζλάτκα, Πτυχίο Βιολιού με τον βαθμό «Άριστα»

Στην Ελένη Κανάκη, μαθήτρια της καθηγήτριας του ΔΩΚ, κας Ζλάτεβα Ζλάτκα, Δίπλωμα Βιολιού με τον βαθμό «Άριστα»

Στην Ανδρεάνα Ταμβάκη, μαθήτρια του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Κζιστόφ Ντάριους Μπάκα, πτυχίο Κρουστών με τον  βαθμό «Άριστα».

Στον Θεοφάνη Κάκαρη, μαθητή του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, Δίπλωμα Βυζαντινής-Εκκλησιαστικής Μουσικής με τον βαθμό «Άριστα»,

Στον Αναστασία Κωνσταντινίδου – Περικλέους μαθήτρια του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ,  Πτυχίο Βυζαντινής – Εκκλησιαστικής Μουσικής με τον βαθμό «Άριστα»

Στον Σάββα Σαλτουρίδη, μαθητή του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, Πτυχίο Βυζαντινής – Εκκλησιαστικής Μουσικής με τον βαθμό «Λίαν Καλώς»

 

Έδωσε ακόμα Πτυχία Ανώτερων Θεωρητικών (Τμήμα Ειδικού Αρμονίας) στους σπουδαστές του:

Στον Φώτη Παπαποστόλου, μαθητή του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Νίκου Σολομωνίδη, Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με τον βαθμό «Άριστα»,

Στον Θεόδωρο Χατζηθεοδώρου, μαθητή του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Νίκου Σολομωνίδη, Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με τον βαθμό «Άριστα»,

Στην Ανδρεάνα Ταμβάκη, μαθήτρια του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Γιάννη Κούτκου, Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με τον βαθμό «Άριστα»,

Στην Μαρία - Κυριακή Διαμαντή, μαθήτρια του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Κώστα Χίζαρη, Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με τον βαθμό «Λίαν Καλώς»

Στην Ζωή Λάμπογλου, μαθήτρια του καθηγητή του ΔΩΚ, κ. Νίκου Σολομωνίδη, Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας με τον βαθμό «Καλώς».

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας συγχαίρει τους σπουδαστές του και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ω.Κ.             Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

 

Κοσμάς Χαρπαντίδης                                      Φώτης Κουτσοθόδωρος