Το «Μικρό Ροκέ» της Κωνσταντίνας Βαδάση ανεβαίνει στην Καβάλα, σε σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή. Η θεατρική παράσταση ανεβαίνει από τις 20 έως τις 26 Απριλίου στον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας (θεατράκι της Στέγης, οδός Κύπρου 6). Οι παραστάσεις αρχίζουν στις 9 το βράδυ.

 

Ο σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών και η  θεατρική ομάδα Χ-οδός παρουσιάζουν «Το μικρό ροκέ», με κείμενο της Κωνσταντίνας Βαδάση σε διασκευή-σκηνοθεσία Παύλου Λεμοντζή. Στο θεατράκι του Σ.Φ.Γ.Τ.  - Κύπρου 6. Από 20 Απριλίου έως και 26 Απριλίου 2015 στις 9 το βράδυ. Με την υποστήριξη  της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Χορηγοί Επικοινωνίας : «Καθημερινός Τύπος», «Ξυράφι», ΕΝΑ Channel.

 

 

Σημείωμα σκηνοθέτη:

Γράφω, γράφεις, γράφει. Ημερολόγιο!  Σκέψεις που όλοι λίγο πολύ έχουμε κάνει, καθώς όλοι μας έχουμε στιγμές απομόνωσης και περισυλλογής με το «εγώ» μας.

Η εσωτερική ανάγκη να καταγράψουμε ό,τι μας «ερεθίζει» δεν υπακούει σε κανόνες και δεν κλείνεται σε πλαίσια. Έχει τους δικούς της νοηματικούς άξονες, συμβολισμούς, μυθολογικά στοιχεία και έναν ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας.

Εμείς αυτόν τον τρόπο τον κάναμε θέατρο. Καλή διασκέδαση.

ΠΑΥΛΟΣ  ΛΕΜΟΝΤΖΗΣ

 

 

Συντελεστές:

Κείμενο: Κωνσταντίνα Βαδάση.

Διασκευή-σκηνοθεσία: Παύλος Λεμοντζής.

Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Γλυφού.

Φώτα: Ευθύμης Κυριακίδης.

Βοηθός σκηνοθέτη: Ντορέτα Πανταζή.

Φωτογραφίες: Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας.

Στο πιάνο ο Τάσος Καλαφάτης.

 

Παίζουν με αλφαβητική σειρά:

Απόστολος Αμπάρκιολης, Φωτεινή Γκόγκου, Νικολέτα Μαρκοπούλου, Ξένια. Παπαμιχαήλ.

Στο ρόλο της βασίλισσας η Έφη Πριμικυρλίδου.