Τελος καλό...όλα καλά για τον Nemanja Manojlovic. Μετά από σχεδόν δυο μήνες, σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε ο επαναπατρισμός του παίκτη στην πατρίδα του. Ο Δήμος Παγγαίου μετά απο συντονισμένες ενέργειες που ξεκίνησε μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα οδήγησε στην λύση του γόρδιου δεσμού του επαναπατρισμού του πολύ καλού καλαθοσφαιριστή του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης. Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης ο παίκτης έστειλε φωτογραφία την ώρα που περνάει τα σύνορα της χώρας του 

"Η ηθική ανταμοιβή της προσπάθειας είναι η φωτογραφία που μου έστειλε ο καλαθοσφαιριστής την "ευλογημένη" στιγμή που περνάει πλέον τα σύνορα της Χώρας του. Ας είναι πάντα γερός και με πολλές αθλητικές διακρίσεις!!!", αναφέρει χαρακτηριστικά. 

 

Θυμίζουμε ότι ο 26χρονος Σέρβος ήταν ο πρώτος αλλοδαπός καλαθοσφαιριστής που φόρεσε την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου της Ελευθερούπολης, στην πρώτη της χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία. 

 

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας τον Αύγουστο του 2019 

«Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Σέρβου Nemanja Manojlovic. Ο 26χρονος, 1, 97 ύψος Nemanja Manojlovic γίνεται ο πρώτος ξένος στην ιστορία του συλλόγου μας. Την περίοδο 2018-2019 αγωνίστηκε στη πρώτη κατηγορία της Βοσνίας με την KK Vogoska Sarajevo  (12 πόντους μ.ο) αλλά και στην Alpe Adria Cup με την Arkadia Lions (2 παιχνίδια, 15, 5 πόντους μ.ο ). Την περίοδο 2017-2018 αγωνίστηκε στη Lefke Avrupa Univeritesi(17,2 πόντους μ.ο).

Πριν αγωνίστηκε την περίοδο 2016-2017 στο πρωτάθλημα της Σερβίας με την OKK Beogrand( όπου ανακηρύχτηκε μέσα στους 3 καλύτερους παίκτες της Λίγκας (KLS). Στην OKK Beogrand είχε 13,7 πόντους, 4,8 ριμπάουντ, 3, 3 ασιστ σε 32 λεπτά μ. ο συμμετοχής.

Από το 2012 έως το 2016 αγωνίστηκε στην KK Tamis Pancevo.

Από το 2007 έως το 2012 στην KK Superfund Basketplus. Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στην BC Partizan NIS Beograd».