Στο σπίτι τους μετά την περιπέτεια που πέρασαν με τον κορωνοϊό βρίσκονται πλέον οι δυο Καβαλιώτισσες που νόσησαν από τον ιό το προηγούμενο διάστημα και νοσηλεύτηκαν για αρκετές ημέρες στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σε ανάρτησή του στο facebook ο γιατρός Μιχάλης Σωτηρόπουλος την οποία συνοδεύει με τη φωτογραφία των δυο γυναικών που κάνουν το σήμα της νίκης γράφει: 

 

Η κάθε νίκη απέναντι στον ιό είναι μια νίκη όλων μας! Οι δυο Καβαλιωτισσες αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια και γενναιότητα τον Covid-19. Μετά από βδομάδες ολόκληρες πυρετού, ταλαιπωρίας, μοναξιάς στην απομόνωση της Αλεξανδρούπολης σήμερα είναι σπίτι τους και μας χαμογελάνε! Όλη η οικογένεια μαζί μετά από τόσες μέρες (σχεδόν όλη, ο γιος είναι στο εξωτερικό)! Μπορούμε να νικήσουμε και θα χαμογελάμε όλοι μαζί! Υπομονή! Θα νικήσουμε οπως νίκησαν οι δυο δυνατές αυτές γυναίκες!

 

Υ.Γ θα πρέπει να συμπληρώσω και δυο λόγια για τον πατέρα ο οποίος με συμπτώματα Covid-19 πήγε την κόρη του στο νοσοκομείο αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη για να επισπεύσει διαδιακασιες και να μην επιβαρύνει το ΕΚΑΒ Καβάλας και επέστρεψε σπίτι για να μείνει εκεί και να αναρρώσει μόνος του.