Όσο μαίνεται η μάχη του λαϊκισμού ανάμεσα σε μερίδα βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και τον τοπικό Σύριζα στην Καβάλα για το ποιος θα προβάλει καλύτερα την φημολογούμενη μείωση της βουλευτικής του αποζημίωσης, καλό θα ήταν κάποιος να ασχοληθεί και με τα σοβαρά θέματα, για τα οποία εδώ και καιρό εκφράσαμε κραυγή αγωνίας.

          Συνεχίζεται η άρνηση της Κυβέρνησης να εντάξει τους υγειονομικούς του ΕΣΥ στα Βαρέα και ανθυγιεινά. 

          Συνεχίζεται ο εμπαιγμός των αυτοαπασχολούμενων επιστημόνων με τα voucher τηλεκατάρτισης (και δίνονται υποσχέσεις για τον Μάιο). 

          Τα μέτρα της Κυβέρνησης και των Τραπεζών δεν καλύπτουν δανειολήπτες που για διάφορους λόγους δεν κατάφεραν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους. 

          Φθάνουμε στον Απρίλιο και η Κυβέρνηση ακόμη αρνείται κατά απαράδεκτο τρόπο, την παράταση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών της Α’ κατοικίας. 

          Ο πρωτογενής τομέας παραμένει ως ο φτωχός συγγενής, καθώς τα εξαγγελθέντα 150 εκ. ευρώ, ούτε καν ασπιρίνη δεν αποτελούν στην πρωτοφανή δοκιμασία που βιώνει.

          Δεν υπάρχει ακόμη καμία πρόβλεψη για τα μείζονα προβλήματα των τουριστικών επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές. 

 

Ως Κίνημα Αλλαγής έχουμε από καιρό καταθέσει τις προτάσεις μας για κάθε ένα ζήτημα ξεχωριστά.

Δυστυχώς, οι αντιπρόσωποι της Καβάλας στο ελληνικό Κοινοβούλιο δεν έχουν αντιληφθεί πως η μάχη για να κρατηθεί όρθιο το Εθνικό Σύστημα Υγείας και η Οικονομία δεν είναι μάχη εντυπώσεων και δεν κερδίζεται με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Καβάλας