Η «Δύναμη Πολιτών» Νέστου ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα των πολιτών της Κεραμωτής για λαϊκή συνέλευση των κατοίκων της, παρέστη δια του Επικεφαλής της,  την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στην Κεραμωτή και μεταξύ άλλων φορέων και επίσημων καλεσμένων, πληροφορήθηκε τα προβλήματα των κατοίκων αλλά και τις προτάσεις τους για λύσεις στα προβλήματα αυτά.

Στην πρώτη αυτή συνάντηση αποφασίστηκε η σύσταση της Επιτροπής Αγώνα για τα προβλήματα της Κεραμωτής, η οποία θα αποτελείται από τον Πρόεδρο του χωριού, από επικεφαλής φορέων καθώς και από κατοίκους του χωριού. Ακολούθησε δεύτερη συνάντηση λαϊκή συνέλευση στην Κεραμωτή στην οποίαν η «Δύναμη Πολιτών» και πάλι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα στις 4 Μαρτίου, κατά την οποία κατηγοριοποιήθηκαν τα προβλήματα και αναλήφθηκαν συγκεκριμένες ευθύνες δράσης.

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου έλαβε χώρα στο Μοναστηράκι τρίτη λαϊκή συνέλευση με ευρεία συμμετοχή φορέων, περιφερειακών συμβούλων, υποψηφίων βουλευτών, γεωπόνων και απλών πολιτών, στη οποία θέμα ήταν η καταπολέμηση των κουνουπιών και η αρνητική επίδραση των ορυζοκαλλιεργειών στην αύξηση του πληθυσμού τους. Έγινε εποικοδομητική συζήτηση και σχηματίστηκε ένα σχέδιο προτάσεων που συμπεριλαμβάνει αιτήματα κατοίκων και γεωργών, το οποίο θα διαβιβαστεί σε κάθε αρμόδιο φορέα.

Η «Δύναμη Πολιτών» Νέστου, είναι δίπλα στην Επιτροπή Αγώνα για τα προβλήματα της Κεραμωτής και θα βοηθήσει με όποιον τρόπο της ζητηθεί από την επιτροπή αυτή και με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει, με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων και την προώθηση λύσεων για αυτά.

 

Με τιμή

Ο Επικεφαλής

Περικλής Αμπεριάδης