Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας, σχετική με τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού COVID – 19,  εφαρμόζει πλήρως της διατάξεις της πρόσφατης πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

 

Από σήμερα και για λόγους δημόσιας υγείας και ενόψει της αποτροπής της εξάπλωσης του κορονοϊού στηνΠεριφερειακή Ενότητα Καβάλας και Θάσου η εξυπηρέτηση  των πολιτών από τις υπηρεσίες της θα γίνεται τηλεφωνικά, ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις και για κατεπείγοντα θέματα θα εξυπηρετούνται δια ζώσης μετά από προγραμματισμένη συνάντηση (ραντεβού).

 

Για την εξεύρεση των τηλεφώνων και των e-mail πατήστε εδώ: https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/ ή επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΠΑΜΘ καθώς και με το Τμήμα Πληροφορικής της ΠΕ Καβάλας 2513 503232/503333. Επίσης για κατεπείγοντα θέματα, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν και με το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Κώστα Αντωνιάδη 2510291265 και 6944519929.