Τέσσερις κούτες με φάρμακα αξίας 1.500€ παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καβάλας, η διοίκηση και μέλη του Ροταριανού Ομίλου «Νεάπολις».

Σε σχετική του ανακοίνωση, ο Όμιλος αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά την Πέμπτη 2 Απριλίου η πρόεδρος Κατερίνα Κότελη και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» παρευρέθηκαν στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Καβάλας στη Δημοτική Αγορά για να παραδώσουν τα φάρμακα που συγκέντρωσαν. Έπειτα από πρόταση της ταμία του Ομίλου Κεράσας Παυλίδου στην αρχή της ροταριανής χρονιάς, και την καταλυτική συνεισφορά της ίδιας, συγκεντρώθηκαν 4 κούτες με φάρμακα η αξία των οποίων ξεπερνάει τα 1500€.

Η υπεύθυνη του κοινωνικού φαρμακείου Σίσυ Ρακιντζή με την κοινωνική λειτουργό και τους φαρμακοποιούς που εργάζονται στο κοινωνικό φαρμακείο ήταν εκεί για να υποδεχθούν τα μέλη. Η υπεύθυνη του Κοινωνικού Φαρμακείου ευχαρίστησε τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»  για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρίσκεται η χώρα υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να αγοράσουν τα αναγκαία φάρμακα για την ανακούφιση των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Ο Ροταριανός Όμιλος Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» στην προσπάθεια να ανταποκρίνεται στις κοινωνικές ανάγκες του τόπου προσπάθησε και φέτος να ενισχύσει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καβάλας και έχει εντάξει στις δράσεις του πρόγραμμα συγκέντρωσης φαρμάκων και φαρμακευτικού υλικού. Το πρόγραμμα αυτό έχει υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία και πριν από 2 χρόνια.

Τα μέλη του Ομίλου κατά τη διάρκεια της χρονιάς συγκέντρωναν τα φάρμακα που προσφέρθηκαν το κοινωνικό φαρμακείο. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα του Ομίλου στα πλαίσια της ροταριανής λεωφόρου κοινοτικής δράσης με στόχο τη βελτίωση της ζωής στην κοινωνία της Καβάλας. Το Ρόταρυ εκπονεί προγράμματα σχετικά με παροχή φαρμακευτικής βοήθειας σε όλο τον κόσμο.

Η πρόεδρος και  τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» ευχαριστούν όλους τους ροταριανούς και φίλους του Ρόταρυ που βοήθησαν για την υλοποίηση αυτής της δράσης.