Αυτό που άλλοτε ήταν μια από τις συχνές-πυκνές εσωκομματικές διαδικασίες, σήμερα φαντάζει ως αναλαμπή! Το ΠΑΣΟΚ της Καβάλας συνεδριάζει την ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου, ενόψει του συνεδρίου του…

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το τοπικό ΠΑΣΟΚ μετά από πολύ καιρό απουσίας και την οποία δεν διένειμε καλά καλά σε όλα τα ΜΜΕ, αναφέρει:

 

 «Στην πορεία για το συνέδριό μας, που είναι ταυτισμένο με την ανασυγκρότηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συνιστά το πρώτο βήμα για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Παράταξης, της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, απευθύνουμε πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, σε όλα τα στελέχη μας, σε όλα τα μέλη μας, σε όλους τους ψηφοφόρους μας διαχρονικά, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, σε πρώτη συνέλευση στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ, την Κυριακή 5 Απριλίου 2015 ώρα 18:00. Η πολιτική εισήγηση θα γίνει από το μέλος της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου, Χρήστο Παπαστεργίου».

 

Σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ στο νομό Καβάλας διατηρεί ένα σημαντικό μέρος των στελεχών του σκληρού του πυρήνα, σε σχέση με τον πανελλαδικό μέσο όρο. Στις τελευταίες εκλογές τον περασμένο Γενάρη συγκέντρωσε περίπου 5.200 ψήφους και ποσοστό 6%. Βέβαια τα ποσοστά αυτά δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα του ΠΑΣΟΚ στο νομό Καβάλας πριν από 5 μόλις χρόνια, όταν συγκέντρωνε 42.400 ψήφους και ποσοστό άνω του 42%.